Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy sposób na więcej honoru z walki

microszymek08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym wam pokazać mój sposób na dostawanie więcej monet z walk.

A więc tak:

1.Wchodzimy w ranking

2.Bierzemy ranking bohaterów według poziomu. [screen]

3.Teraz np. mamy 160 lvl to bierzemy idzemy w góre aż do np. 170 i bierzemy tego co jest na samym dole z tym lvl.  [Screen]

4.Ma on najmniej honoru więc możliwe, że ma słabe statystyki.  [screen]

5.Jeżeli ma dobre bierzemy następnego 

(jeżeli następnych pięć ma dobre bierzemy lvl np. 169)

Można brać np. 10 lvl wyżej, 5 lvl wyżej,czasami nawet 20 ;) Mam nadzieje, że ten poradnik się komuś przyda. Oczywiście nie zawsze znajdziemy w ten sposób odpowiednią osobę ale warto spróbować

(korzystam z tego sposobu dośyć długo i prawie zawsze mi się udaje)

Natomiast jeżeli chcemy więcej honoru metoda jest łatwa w rankingu szukamy mniejszych lvl które są od nas wyżej w rankingu honoru i oczywiście mają gorsze statystyki.

Pozdrawiam

microszymek08

pe161_2l9mo03.png

Opublikowano

Czekaj. Honor sie przecież dostaje lub traci zależnie ile przeciwnik go ma, a nie jaki lvl ma...

Ja polecam szukać gości z mniejszym LvLem i trochę mniejszym honorem. Oczywiście z gorszymi statami.

Natomiast, jeśli nie chcemy dużo honoru tylko dużo monet to metoda jest bardzo dobra.

Opublikowano

Czekaj. Honor sie przecież dostaje lub traci zależnie ile przeciwnik go ma, a nie jaki lvl ma...

Ja polecam szukać gości z mniejszym LvLem i trochę mniejszym honorem. Oczywiście z gorszymi statami.

Natomiast, jeśli nie chcemy dużo honoru tylko dużo monet to metoda jest bardzo dobra.

Dzięki,pomyliłem się :D

Strasznie to jest nieczytelne... Nic z tego nie zrozumiałem, mogłeś dodać jakieś screeny.

Ok już dodaje.

pe161_2l9mo03.png

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Dobrym sposobem jest np to ze jestes zalozmy na pozycji 500 z honoru, wybierasz ludzi z top 400 honoru i wybierasz kogos z nizszym poziomem. Jesli ma slabe statystyki to go atakujemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...