Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szczęśliwa Dolina

RexioManTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

UWAGA!!!

DO PIĄTKU ( 11.07.2014r. ) SERWER BĘDZIE WYŁĄCZONY PONIEWAŻ PRZECHODZIMY NA MASZYNĘ 24/7

30 slotów :) SERWER JEST WYŁĄCZONY Z POWODU DOPRACOWANIA NIEKTÓRYCH ELEMENTÓW, TAK ABY NIE ZAWIÓDŁ WAS :)

174611404379386398568.png

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: Szczęśliwa Dolina
Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: 94.141.147.43

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: 1.7.10
Strza%C5%82ki.gif Sloty: 30
Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: FreeBuild + Survival
Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: Serwer Dedykowany 24/7
Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie
Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie
Strza%C5%82ki.gif Nether: Tak
Strza%C5%82ki.gif PvP: Nie
Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Tak
Strza%C5%82ki.gif Pluginy:

313471404379386398568.png

Za%C5%82oga.gif

Właściciel / Administrator - RexioMan

Dodatkowe%20Informacje.gif

Zapraszamy wszystkich serdecznie na nowo powstały serwer Szczęśliwa Dolina. Dążymy do tego, aby przypomnieć graczom stare dobre czasy na serwerach FreeBuild. Nie zabraknie również zabaw, eventów itd. ale bardziej skupiamy się na tym, żeby przywrócić stary smaczek z dobrych, często już nieaktualnych serwerów, które kiedyś przyciągały graczy z niesamowitą ilością. Nie ma co się rozpisywać. Wejdź i sam się przekonaj!

498241404379121398568.png

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Jeśli to FreeBuild to zwiększcie sloty przynajmniej do 30 (z czasem). Pamiętam stare dobre serwery FreeBuild, kiedyś na serwie każdy każdego znał, nie było Gigantycznych działek, płacenia za działki itp. działeczkę przydzielał admin, ahh... te marzenia. Mam nadzieję, że ten serwer mnie nie zawiedzie.

BJayBlue-Kocham%20wszystkie-Dziewczyny%2

Opublikowano

Oczywiście, że Cię nie zawiedzie! Sloty zwiększymy przy kupowania serwera dedykowana, a kupimy go w przeciągu tygodnia. Chcemy zobaczyć, czy serwer spodoba się graczom, dlatego na razie nie wpłacamy pieniędzy na 24/7. Co do działek to nie ma żadnych pluginów dających działki tylko przydziela je administrator tak jak to było kiedyś.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...