Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszyscy bogowie za darmo!

Urso223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszeliście już o tym, że od 4 do 6 lipca wszyscy bogowie będą udostępnieni graczom ZA DARMO?

Według mnie to super sprawa, będzie można przetestować postacie :)

10530724_772732589413506_296794320139269

banneranim.gif

Opublikowano

Według mnie nie, ponieważ dzieci znowu będą sobie wymyślać, że Hi-rez wprowadził ustawę: ,,Darmowe postacie można lamić''

░.░░░.░.░▄▀░.▀▀░
░.░░░.░.▀░░░.▀░░

░.▄▄░.░.░▀▄░.▄▄░

Tiermonster skin ward free

Opublikowano

Dla mnie też to fajna sprawa, nie mam god packa więc czemu nie przetestować kilku postaci. Poza tym będzie można łatwo wygrywać, bo biorą postacie a nie potrafią grać :P

VNp6c2U.png

Opublikowano

Dla mnie też to fajna sprawa, nie mam god packa więc czemu nie przetestować kilku postaci. Poza tym będzie można łatwo wygrywać, bo biorą postacie a nie potrafią grać :P

Zazwyczaj tacy ludzie są w moim teamie :D Ostatnio na 3v3 miałem w pt ymira który leciał na combat blinku... na dodatek ani razu nie w trafił z stuna i używał ulti na mobach :D Na Conq miałem Janusa który cały czas trollował - w sumie nawet dość śmiesznie było, bo już w 3 minucie miał staty 0-4 i używał portali, żeby padać pod wieżą :)

Ogólnie ostatnio zauważyłem, że na 30 poziomie przybyło trochę trolli i feederów - no, ale w końcu wakacje się zaczęły.

//

A największe jaja są na dominacji. Ludzie nie potrafią grać na tym trybie, co mnie irytuje, bo to był mój ulubiony tryb (Nie wiem czemu go usunęli... mieli robić update graficzny całej mapy, ale do tego czasu dominacja powinna cały czas być włączona) i czasem nawet mi rage skacze, bo jak mamy przejęte 2 

"wieżyczki" i piszę ludziom, żeby bronili to lecą na pałę przejąć trzecią... co zazwyczaj kończy się, że w czwórkę padają.

Smite

Calvex

Opublikowano

Głupi pomysł, Bogów możesz sobie sprawdzić na practise a nie w normalnym meczu. Zacznie się dużo lamienia.

btw. na rankedach też będą wszystkie postacie? o_O

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Czy ten event polega na tym, że w normalnej grze możemy sobie wziąść postać za 100 favorów? Bo ja bogów nie mam odblokowanych nowych ;p

banneranim.gif

Opublikowano

Czy ten event polega na tym, że w normalnej grze możemy sobie wziąść postać za 100 favorów? Bo ja bogów nie mam odblokowanych nowych ;p

Nie po prostu będziesz miał wszystkich bogów odblokowanych jak byś miał god packa :_(

Opublikowano

Będziesz mógł wziąć Boga jakiego chcesz (oprócz rankedy) i zazwyczaj w eu takie coś ukazuje się dopiero koło 10-11 rano więc trzeba czekać.

VNp6c2U.png

Opublikowano

To co się dzisiaj dzieje to jakaś parodia wszyscy latają gdzie chcą jak bym grał z 1lvl -.-...

Opublikowano

No i nic z tym nie zrobisz. Ludzie zaczeli grać postaciami o których wgl nie mają pojęcia.

Opublikowano

Dobrze ze wprowadzili to mozna masterki powbijac sobie.

Ale racja to racja nie naucza sie ludzie grac co maja postacie na nowym koncie odblokowana + rotacja i jedna dobrze lub w miare nie potrafia grac to ciezko z takimi ludzmi :/

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

No i nic z tym nie zrobisz. Ludzie zaczeli grać postaciami o których wgl nie mają pojęcia.

Przynajmniej będą mogli poznać w pełni grę. Boże sracie się jakbyście wy nigdy nie zaczynali grać żadną postacią. Jak wam się nie podoba granie z losowymi osobami to sobie zbierzcie team 6 osobowy i gracie sobie codziennie 3 na 3. 

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...