Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NakurwiamyPvP

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ja wymyślałem. :C Ja doszedłem do tego serwera, bo z założycielem kiedyś współpracowaliśmy.

Teraz była przerwa techniczna i znacznie poprawiliśmy wygląd chatu. Jest czytelny i przyjemny. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Domena chwilowo (mam nadzieję) nie działa. Osoba, która nam ją przyłączała powinna być jeszcze dziś i zobaczymy o co chodzi.

Bo ta osoba zna login i hasło.

Proszę odwiedź nas pod IP serwerpvp.yfun.pl ;)

To cały czas jeden serwer, ale inne IP. Dzięki

Opublikowano

Serwer denny jak pozostała reszta, zadnego moda/helpera etc. dostępnego na serwerze, żeby posprawdzać cheaterów, gra na tym serwerze nie ma sensu. Nie polecam.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Po przerwie serwera, która była ok. 5 dni temu sprawdzamy większą liczbę cheaterów. Nie pobanujemy wszystkich, a przynajmniej nie w jeden dzień. Nie każdy jest online, a potem wejdzie osoba, która oszukuje. To jest normalne, gdybyś poszedł na inny serwer, to możesz oczekiwać tego samego.

Od przerwy latam po mapie cały dzień i szukam. 1 zgłoszenie na /helpop - moje zainteresowanie graczem. Zawsze jest osoba na serwerze, której możesz się dopytać.

Ja będąc cały dzień odpowiadam na wszelkie zadawane pytania przez graczy oraz interesuję się każdym bez wyjątku graczem, który jest zgłoszony.

Musiałeś trafić na czas, kiedy mnie jakiś czas nie było. Jesteśmy ludźmi i rzadko, a nawet bardzo rzadko, niestety czasami nas nie ma.

Przykro mi, że taka jest Twoja opinia, ale wiem i zdaję sobie z tego sprawę, że będzie takich więcej. To jest serwer PvP i zawsze będą cheaterzy, my

staramy się ich błyskawicznie wyeliminować, ale nie zawsze można. Latam przez całą mapę, sprawdzam każdego aktywnego gracza na niewidzialności, czy jest szansa

że cheatuje. Potem muszę iść na 10 minut i wchodzi cheater. Tak to potrafi również działać. Nie zbanujemy wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...