Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z questem.

Creeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Mam taki problem...

Ostatnio byłem w m2 i świeciło się misja z lśnmiącymi futrami (ta 20szt pt"Dodatkowe

zapoatrzenie) nienawidze jej , odrzuciłem ją i relognołem na inną postać i znowu na tą

i znowu mi migała.

Pomyślałem że mnie c**j szczeli jak bd musiał te 20lśniących przynieść , a nagroda

jest c**jna... więc czy jak napisze na support żeby mi wzieli tą misje to

anulują mi ją ?

Opublikowano

nie usuna ci jej bo ,,nie moga ingerowac w postacie graczy" tak samo jak bym chcial zeby mi cofneli silne z P na G tez nie chcieli ;d

nacisnij crlt+q i tyle ;p

Opublikowano

No próbuj ją odrzucać może za którymś razem Ci zadziała, nic innego Ci nie pozostaje niż ctrl + q albo próba odrzucenia misji.

logo.png

Opublikowano

Nic się innego niestety nie da zrobić, gdyż jak już wcześniej to wspomniano Administracja nie może ingerować w postacie graczy.

Misje musisz odrzucać ew. ignorować ją skrótem klawiaturowym i wszystko :)

Opublikowano

Nie, support nic w tej sprawie nie zrobi.

Szkoda, że nie zastosowano w Metinie podobnego rozwiązania, co w Aionie, kiedy masz przykładowo 40 poziom, to misja na 30 przestaje migać u NPC. I tym samym przestaje irytować gracza. Możesz im taką propozycję przedstawić, jeśli jednak zamierzasz do nich pisać.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Administracja nie może w żaden sposób ingerować w postacie graczy. Cały czas ją anuluj, a za którymś razem powinno się udać ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Poważnie myślicie, że jak kilkaset razy ją anuluje to w końcu uda się? Misja jest zbugowana/źle napisana i po prostu nie da się jej anulować i nie będzie dało dopóki tego nie naprawią. Pozostaje jedynie ją wykonać lub przeboleć zwój z lewej strony.

Rady typu "anuluj aż do skutku" możecie wsadzić sobie w buty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...