Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gra pod pvp

lolipop10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam MMORPG (nie interesuje mnie moba) z fajnym pvp, najlepiej gdyby był prosty (co do expienia itp) dokładniej chodzi mi o gre w której szybko wbije max lvl (szybki endgame) i jest ciekawe pvp. 

komputer mam przeciętny ale myśle, że większość gierek pociagnie :)

PS. jeśli to nie ten dział to przepraszam, prosze o wrzucenie tematu do odpowiedzniego działu a nie zamykanie go. Z góry serdecznie dziękuje :)

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

jezeli szukasz gry tylko i wylacznie na PvP to nigdy nie zaciekawi cie jakas gra na wiecej niz pare dni lecz lap

Rift - mysle ze szybko wbija sie lvl pvp jak i pve bardzo fajne

WoW - mysle ze wiadomo, jezeli nie stac cie na globala na privach dojscie do "endgamu" bedzie duzo szybsze a pvp jest bardzo fajne i rozbudowane

RoyalQuest - mysle ze na ta chwile jedyna gra ktora sklada sie głownie z PvP lecz dojscie do endgamu zajmuje wiecej niz 1 miesiac ostrego expa lecz mysle ze na ta chwile jest to jedyna gra warta uwagi dla ciebie [ sciagnij PLa obeznaj sie i czekaj na angielskiego ktory wyjdzie w przeciagu 2 tygodni i nie patrz co mowia ludzie ze gra P2W ja nie wydalem ani grosza na gre a mam wsio +9/10 na fioletach pod pvp wiec sie da ^^ ]

AirRivals - gra głownie PvP endgame osiagniesz bardzo szybko jezeli znajdziesz kogos ko powie ci gdzie expic spedzilem tam okolo 3 lata i gra jest po prostu dobra lecz wydawca to GameForge co sprawia ze jest P2W i o dobre bronie na wysoki poziom bedzie ci ciezko lecz teraz polaczyli serwery wiec na gemini pewnie gra sporo ludzi i rynek pewnie nie jest slaby.

No i jeszcze polecam ci WoTa mimo iż to MoBka to jednak inna niz wszystkie i trzeba miec skila by ogarniac ^^

Z tych Gier Polecam ci jednak RoyalQuesta tak jak mowie nie ma innej takiej gry gdzie PvP stoi na takim poziomie i jest to chleb powszedni a expienie to odskocznia osobiscie gram na Rosyjskim bo jest tam sporo ludzi i ruscy potrafia grac i mozna niezle ogarnac postac jaka sie chce grac nie to co na PLu :P ale i tak bede grac na angielskim jak wyjdzie. No i jeszcze polecam ci WoTa mimo iż to taka MoBa to warta uwagi i naprawde inna niz wszystkie ^^

76561198013232167.png

Opublikowano

Tera online oraz l2

tylko że w l2 jako "nowicjusz" nie wbijesz sobie szybko max lvl. No chyba że będziesz grał na jakiś prywatnych serwerach easy. 

x

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...