Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tych szczeniakach

laczek6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, co myślicie o tych zjebach? Ja bym tam im zrobił porządnego gangbanga na rejonie za to

nie wiem jak wy :(

x
Opublikowano

Gwałcić i podpalać każdy centymetr skóry po kolei :3 Potem spalać włosy tuż przy skórze, odrywać paznokcie u nóg i stóp itp. :3 A na koniec pociąć i nakarmić głodne zwierzęta <3

graphic.png

Opublikowano

Widac ze ciapte swinie.

Powinni spalic ich rodzine,i zgwalcic ich matki na ich oczach,smiecie jebane.

jebnij juz tego warna mod,bo k***a nie masz co robic pewnie

Opublikowano

Co za zjebane skurwysyny... Niech siebie podpalą będzie jeszcze śmieszniej..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Fajnie by się strzelało do uciekającego ciapatego  :rolleyes: . A wy dalej chwalcie tolerancję i dawajcie przywileje ciapakom, bo możecie urazić ich religie jeśli odmówicie im pierwszeństwa !  :unsure:

21515.jpg

Opublikowano

Powinno się im zrobić to samo co oni zrobili.

Dokładnie. Ja jestem za tym, aby wprowadzili zasadę "oko za oko, ząb za ząb". Masakra......

Opublikowano

Przyłożyć im rozgrzane żelazko do ryja

Nie, przywiązać do stołu i położyć żelazko na klatce piersiowej, bardzo powolna i bolesna śmierć. 

Deus vult

Opublikowano

Śmieszą mnie wasze komentarze, co wy macie za spaczoną mentalność, zwierzaczka ani paluszkiem tknąć a ludzi byście palili, gwałcili i mordowali.

Opublikowano

Śmieszą mnie wasze komentarze, co wy macie za spaczoną mentalność, zwierzaczka ani paluszkiem tknąć a ludzi byście palili, gwałcili i mordowali.

Czyli uważasz, że za takie rzeczy nie powinno być kary? Dla takich ludzi więzienie by nie wystarczyło.

1398258449-U383457.png

Opublikowano
CytujPowinno się im zrobić to samo co oni zrobili.

CytujA może garota lub madejowe łoże?

Cytuj Nie, przywiązać do stołu i położyć żelazko na klatce piersiowej, bardzo powolna i bolesna śmierć.

CytujWziąć pałę i napierdalać , albo od razu powiesić!

CytujI dlatego jestem zdania, że człowiek, który znosi karę śmierci ma krew na rękach.

Cytuj Widac ze ciapte swinie. Powinni spalic ich rodzine,i zgwalcic ich matki na ich oczach,smiecie jebane.

Dla takich ludzi więzienie by nie wystarczyło.

Gimby stawiają życie człowieka poniżej życia jakiegoś kundla :P

@Zwisa mi to, po prostu śmieje się z ludzi ,którzy płaczą nad biednymi zwierzątkami a potem idą zjeść kanapkę z szynką czy kurczaczka na obiad, hehe. Czym się różni cierpienie tego słodkiego szczeniaczka od cierpienia zarzynanej świni? NICZYM, więc czemu nad jednymi zwierzętami się litujemy a drugie z premedytacją zabijamy?

@DOWN: Leje na twoją opinię ciepłym moczem.

Opublikowano

I dlatego jestem zdania, że człowiek, który znosi karę śmierci ma krew na rękach.

Racja.

Gimby stawiają życie człowieka poniżej życia jakiegoś kundla  :P

@Zwisa mi to, po prostu śmieje się z ludzi ,którzy płaczą nad biednymi zwierzątkami a potem idą zjeść kanapkę z szynką czy kurczaczka na obiad, hehe. Czym się różni cierpienie tego słodkiego szczeniaczka od cierpienia zarzynanej świni? NICZYM, więc czemu nad jednymi zwierzętami się litujemy a drugie z premedytacją zabijamy?

Skończ się ośmieszać pajacu. Mam już dość czytania twoich debilizmów na forum.  <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...