Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję grafike na twój serwer metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak byś wiedział przynajmniej trochę na temat exorii i tego co tam było za czasów jarwisa aka asfena to ... całą prezentacje musiałem ogarnąć w dzień belki + SS jeżeli myślisz że to tak prosto to widać co z ciebie jest za grafik (NOWE BELKI)

656381404892052949023.png

Naucz sie napisy robic, bo te są słabe. Daleko samemymi brushami nie zajedziesz.

Nie polecam.

JvKeuK7.png

Opublikowano

w drugiej belce napis to zwykłe psd, były ich o ile się nie mylę 3/4, sam ich używałem do czasu, nie masz wyczucia estetyki przez to prace spadają, w dodatku kolory to jakaś zwykła tęcza, rozuiem 3/4 ale u ciebie to jest róż, biały, niebieski itd. powinieneś dodać minimalne cienie do tych belek bo przez to wydają się puste, ogólnie jest ok, ale jeszcze powinieneś pod skillować, neutralny jestem.

Opublikowano

Naucz sie napisy robic, bo te są słabe. Daleko samemymi brushami nie zajedziesz.

Nie polecam.

Hahahhaahahah XDDD jeżeli dla ciebie tą są brushe to pozdrowienia xD pokaż jakąś prace bo chcę się popłakać ze śmiechu btw mówiłem że tak będzie paintowy grafik mi takie uwagi daje ...

w drugiej belce napis to zwykłe psd, były ich o ile się nie mylę 3/4, sam ich używałem do czasu, nie masz wyczucia estetyki przez to prace spadają, w dodatku kolory to jakaś zwykła tęcza, rozuiem 3/4 ale u ciebie to jest róż, biały, niebieski itd. powinieneś dodać minimalne cienie do tych belek bo przez to wydają się puste, ogólnie jest ok, ale jeszcze powinieneś pod skillować, neutralny jestem.

ty jesteś ten imaguś który nie umie zrobić belki ? czy się pomyliłem "w drugiej belce napis to tylko psd" serio stary jak nie wiesz o czym mówisz to się nie udzielaj ... robiłem ten styl sam na pewno nie znajdziesz taki sam na tym forum o.O minimalne cienie tylko psują moim zdaniem takie prace a ich dodanie i dopasowanie to minuta roboty ...

Opublikowano

Hahahhaahahah XDDD jeżeli dla ciebie tą są brushe to pozdrowienia xD pokaż jakąś prace bo chcę się popłakać ze śmiechu btw mówiłem że tak będzie paintowy grafik mi takie uwagi daje ...

ty jesteś ten imaguś który nie umie zrobić belki ? czy się pomyliłem "w drugiej belce napis to tylko psd" serio stary jak nie wiesz o czym mówisz to się nie udzielaj ... robiłem ten styl sam na pewno nie znajdziesz taki sam na tym forum o.O minimalne cienie tylko psują moim zdaniem takie prace a ich dodanie i dopasowanie to minuta roboty ...

naucz się interpunkcji a potem pisz, moje umiejętności graficzne się zmieniły, pokaż moją belke którą robiłem w 2014, bo jakoś sobie nie przypominam, nie umiesz przyjąć krytyki a to kolejny minus, a teraz wyjdź cebulino

Opublikowano

naucz się interpunkcji a potem pisz, moje umiejętności graficzne się zmieniły, pokaż moją belke którą robiłem w 2014, bo jakoś sobie nie przypominam, nie umiesz przyjąć krytyki a to kolejny minus, a teraz wyjdź cebulino

To pokaż coś chętnie zobaczę :) cebulo ??? wątpię hajs się na razie zgadza ale kto chcę na temat grafika może jeszcze pisać

Opublikowano

To pokaż coś chętnie zobaczę :) cebulo ??? wątpię hajs się na razie zgadza ale kto chcę na temat grafika może jeszcze pisać

czekam na belke którą nie umiem zrobić, cebulino.

Opublikowano

Patrzac na ostatnie 3 belki mysle ze moge polecic. Fajne te style masz  ^_^ Rob wieksze belki, lepiej sie prezentuja. A, i jeszcze jedno. Staraj sie nie uzywac topazu bo praca sztucznie wyglada. 

vz4tz.jpg

Opublikowano

Patrzac na ostatnie 3 belki mysle ze moge polecic. Fajne te style masz  ^_^ Rob wieksze belki, lepiej sie prezentuja. A, i jeszcze jedno. Staraj sie nie uzywac topazu bo praca sztucznie wyglada. 

nie używam topazu chyba że jest to konieczne gdy nie jest coś do końca wygładzone ale mam na to już fajny bajer dzięki :)

Opublikowano

Nie polecam. Kasę bierze za "bycie GM", a za grafiki oddzielne pieniądze. Umówiliśmy się na 15%. Poprosiłem go o napis, a on wyskoczył z tekstem: "Zrobie ci napis, jak dasz mi 20%". Przez cały miesiąc nie zrobił ani 1 grafiki i nie wbił na serwer. Później otrzymuję wiadomość z pytaniem gdzie jego pieniądze. Dopiero jak postraszy się go, że wylatuje z teamu to zacznie coś robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...