Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję grafike na twój serwer metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Tak więc przechodząc do sędna sprawy oferuje:

- Tła do clienta

-Logo servera

-Prezentacje servera

-Banery

-Sygnatury

-Interface gry

Coś o sobie :

Ostatnio mam sporo czasu na robienie grafik dla serwerów metin2 aktualnie skończyłem parę projektów i można powiedzieć że czekam na następne serwery tak więc jeżeli ktoś chciał by zobaczyć moje prace lub dowiedzieć się coś na mój temat niech się zgłosi na GG :)

Więcej na GG : 49273812

Zapraszam ;)

Opublikowano

Przede wszystkim polecam do tematu dodać jakieś próbki bo w ciemno nikt nie będzie brał :P

Ogólnie miałem nie pokazywać prac bo zleci się banda "paintowych" grafików i zacznie się hejt a mi się nie chcę z nimi użerać ale macie tu belkę taką do prezki która nie została jeszcze użyta nigdzie

biwf13.png

Jeżeli ktoś był by zainteresowany i chciał zobaczyć więcej prac zapraszam na GG

Opublikowano

Powód małego zainteresowania tematem - sprzedajesz kota w worku.

Widząc tą jedną pracę mogę napisać że nie polecam, bo jest słaba.
Możliwe że inne zrobiłeś 10 razy lepiej więc tym bardziej nie rozumiem tego dlaczego publikujesz tylko 1 pracę która jest w dodatku słaba.
Gdybyś wstawił chociaż 2 (1 dobra, 2 słaba) to ludzie mogli by główkować nad tym "A może jednak coś potrafi, dowiem się więcej", a takto sam siebie przekreślasz na starcie.

PS. To co pokazałeś to jest nagłówek, nie belka, także przestań się bawić w MPC Idiot Team.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Powód małego zainteresowania tematem - sprzedajesz kota w worku.

Widząc tą jedną pracę mogę napisać że nie polecam, bo jest słaba.

Możliwe że inne zrobiłeś 10 razy lepiej więc tym bardziej nie rozumiem tego dlaczego publikujesz tylko 1 pracę która jest w dodatku słaba.

Gdybyś wstawił chociaż 2 (1 dobra, 2 słaba) to ludzie mogli by główkować nad tym "A może jednak coś potrafi, dowiem się więcej", a takto sam siebie przekreślasz na starcie.

PS. To co pokazałeś to jest nagłówek, nie belka, także przestań się bawić w MPC Idiot Team.

Tak mówi to grafik który wie najlepiej a nawet nie wie co to sygnatura ... nie chcę mi się tu z tobą kłócić idź lepiej robić ten swój super serwer na którym będzie 50 osób ...

Opublikowano

Mi tam sie naglowek podoba. :-) chociaz przyznam tez, ze lepiej by bylo gdybys zaprezentowal wiecej swoich prac, ktore by swiadczyly, ze potrafisz projektowac to, co wypisales. A hejterow olej i nie zwracaj uwagi na ich komentarze. Potrafisz tyle ile potrafisz i na pewno ktos to doceni, a ty tym samym zyskasz nowe umiejetnosci. Ja moge polecic bo pamietam czesc twoich prac. Bardziej kojarze sygnaturki itp, ale juz po nich mozna stwierdzic ze posiadasz wystarczajace umiejetnosci.

Pozdrawiam.

Ps. Sorka ze bez polskich znakow. Mobil

Opublikowano

Mi się akurat ten "nagłówek" podoba i to bardzo :)

Grafik godny polecenia.

Dzięki :)

Mi tam sie naglowek podoba. :-) chociaz przyznam tez, ze lepiej by bylo gdybys zaprezentowal wiecej swoich prac, ktore by swiadczyly, ze potrafisz projektowac to, co wypisales. A hejterow olej i nie zwracaj uwagi na ich komentarze. Potrafisz tyle ile potrafisz i na pewno ktos to doceni, a ty tym samym zyskasz nowe umiejetnosci. Ja moge polecic bo pamietam czesc twoich prac. Bardziej kojarze sygnaturki itp, ale juz po nich mozna stwierdzic ze posiadasz wystarczajace umiejetnosci.

Pozdrawiam.

Ps. Sorka ze bez polskich znakow. Mobil

Dzięki ;) niby nie warto się przejmować hejterami ale każdy hejt może odstraszyć potencjalnego "klienta" ogólnie resztę prac również pokazuje na GG jeżeli ktoś o to prosi

Ładna grafika:]

Masz umiejętności w tym kierunku ucz się :] 

Dzięki, ciągle jestem lepszy w tym co robię i nie narzekam bo klientów przybywa

Na razie zaakceptowałem jedną ofertę czekam na więcej :)

Przy okazji @1361622928-U485574.pngref

Opublikowano

Polecam :)

Dzięki :)

Polecam. Robi dobre prace :)

Dzięki i wejdź na GG :D

@Refresh

zgłosiło się kilka osób podjąłem się kilku zleceń czekam na więcej bo sił do pracy mam :D

Opublikowano

Nie polecam, slabe prace, slaby kontakt, slaba kultura u pana i nie ma pracy na czas.

Opublikowano

Nie polecam, slabe prace, slaby kontakt, slaba kultura u pana i nie ma pracy na czas.

łazisz i hejtujesz innych grafików a nie umiesz nic ... true story

@Refresh

Opublikowano

łazisz i hejtujesz innych grafików a nie umiesz nic ... true story

@Refresh

Ale w twoim przypadku to co napisał to jednak prawda

W dodatku bierzesz prace z MPC, nakladasz na nie ohydny topaz i tak wygląda twoja praca. Przykładem jest prezentacja exori której się oglądać nie dało.

Nie polecam.

1754268.jpeg

Opublikowano

Ale w twoim przypadku to co napisał to jednak prawda

W dodatku bierzesz prace z MPC, nakladasz na nie ohydny topaz i tak wygląda twoja praca. Przykładem jest prezentacja exori której się oglądać nie dało.

Nie polecam.

Jak byś wiedział przynajmniej trochę na temat exorii i tego co tam było za czasów jarwisa aka asfena to ... całą prezentacje musiałem ogarnąć w dzień belki + SS jeżeli myślisz że to tak prosto to widać co z ciebie jest za grafik (NOWE BELKI)

imntw8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...