Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki lvl wbije ?

Nter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jaki gdzieś mniej więcej wbije lvl gdy mam 41 i chce iść do v2 brałbym po ok 2-3 grupki bo lipa eq i bufek :< expiłbym przez godz. ze zwykłym pd oraz miksą mądrośći ( 100% expa ) i jaki wbije jakbym był w pt + ks. lidera :D Bo nie wiem czy expić solo czy buffa też podexpić :D Z góry dzięki :) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

buffa też exp bo będziesz potrzebował do groty, a potem nie bedzie ci sie go chciało expić :D miksturę mądrości wykorzystaj na 60/65lv. wbijesz jakiś 52lv

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Weź 8 postaci do v2 i exp na 100% bonusie w pt (+jeszcze liderka z piłek jak otworzysz na buffie) a miksturkę 100% zostaw do czasu aż będziesz ogarniał więcej grupek

Opublikowano

Do 50lvl wbijesz spokojnie. Buffa exp, bo potem będzie Ci ciężko. Mikstura na poźniejszy lvl bo teraz sie nawet nie oplaca.

Opublikowano

Ciekaw jestem czy potem solo będzie Ci się chciało expić buffkiem ew. go expić :)

Exp razem z buffem i z samym pdkiem do 50lv. Później miksturkę :)

Powinno to pójść w miarę sprawnie :) Zaopatrz się też w miksturki zielone i fioletowe :)

Opublikowano

Od 55 odpal miksturę bo dopiero się zaczynają schody od tego etapu :). + Tak jak Ci pisali UP, expij z buffem. Na Pl'u bez buffa jak bez eq, nie dasz rady.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Expij z buffem i z pd werbowania oraz wbijesz okolo 50lvl+ ;)

Opublikowano

polecam również 12 lipca expić (20:00 - globalny bonus doświadczenia +100% na 4 godziny) pójdzie o wiele szybciej z miksturką + pd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...