Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 - s2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma serwera Pandora s2 lub coś w tym stylu. Pandora jest jedna i nie sądzę, aby powstał drugi taki sam serwer. Owszem, był Mortal, ale już nie ma. Jedynie możesz pograć na serwerach tego samego Admina: Dragon, chyba Elite i nie wiem czy obecnie jeszcze jakiś jest, aa Pandora :p

Opublikowano

Nie ma serwera Pandora s2 lub coś w tym stylu. Pandora jest jedna i nie sądzę, aby powstał drugi taki sam serwer. Owszem, był Mortal, ale już nie ma. Jedynie możesz pograć na serwerach tego samego Admina: Dragon, chyba Elite i nie wiem czy obecnie jeszcze jakiś jest, aa Pandora :P

Niby 3, ale żaden go nie obchodzi :> Gdyby się skupił na 1/2 to Dragon by dalej miał 2k graczy. :)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Niby 3, ale żaden go nie obchodzi :> Gdyby się skupił na 1/2 to Dragon by dalej miał 2k graczy. :)

Oj tam, oj tam. I tak bardzo długo stoją te serwery. Pandora również miała duużo graczy, teraz jest znacznie mniej, ale jeszcze widać po miastach i na expowiskach + wojenki.

Wracając do tematu: nigdzie nie znajdziesz Pandory s2.

Ani dragon ani elite nie jest wlasnoscia admina pandory...

@ Wystartowal pod nazwa mortal lecz padl szybciej niz powstal .

Nie wiem jak jest teraz, ale na 10000% Dragon i Elite były serwerami Admina z Pandory ;)

Opublikowano

Nie ma serwera Pandora s2 lub coś w tym stylu. Pandora jest jedna i nie sądzę, aby powstał drugi taki sam serwer. Owszem, był Mortal, ale już nie ma. Jedynie możesz pograć na serwerach tego samego Admina: Dragon, chyba Elite i nie wiem czy obecnie jeszcze jakiś jest, aa Pandora :p

Ani dragon ani elite nie jest wlasnoscia admina pandory...

@ Wystartowal pod nazwa mortal lecz padl szybciej niz powstal .

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...