Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC Zyczu

Myszu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka niedawno groziłem zyczowi że mu serwer zniszcze bo jego zyczusy (pomocnicy) grozili mi ale powiem historyjke o tym...

...nie wszedłem na swoje konto premium gdyż czytałem że ten launcher ma keylogger'a wszedłem pod nick AnonymousPL cieszyłem się bo wreście znalazłem coś fajnego! Mogłem zrobić własnego skina, był to polski launcher, i były tam mody! Spodobał mi się lubiłem się psocić graczom na serwerze autora tego launchera. Jakiś gracz wydał mnie że niby "zgriefowałem" mu działke naskarżył budowniczemu a budowniczy powiedział zyczowi, groził mi banem lecz ja wylogowałem się i zmieniłem nick, psułem serwer tak aby padł bez skutku (mocny serwer), potem zażartowałem sobie że mam forceop'a (nabrali się xD), jakiś budowniczy powiedział:szkoda że musimy go zbanować (polubił mnie?). Po kilku miesięcy nie grania w minecraft nabrałem chęci na zagranie chciałem sie zalogować ale pisało że nick gracza i hasło nie są prawidłowe i że konto nie istnieje (wut?) przecież jak wysłałem e-mail to też nie działało...really? Aż wkońcu nadeszła chwila że chciałem skontaktować się z zyczem i powiedzieć że żartowałem ale on mnie zbanował na ip... nie mogłem wejść ani na strone ani na serwer był 2014-05 szukałem facebooka zycza czegokolwiek żeby sie skontaktować znalazłem coś na facebooku Minecraft By Zyczu ale tam on powiedział że gra tylko 6 lat na mczyczu i nie jest prawdziwy szkoda słów.

Doradcie mi coś mam kupić od nowa premium znowu wydać te 80-90 ileś zł da się jakoś zobaczyć co ten kradziej zyczu zmienił? (dziwne bo skina mi nie zmienił zobaczyłem na mcskinsearch) no mam nadzieje że te 5 min pisania nie pójdzie na marne i ktoś odpowie. Minął już rok od kąd mnie zbanował sorry że tak późno pisze ale nie miałem odwagi i w ogóle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...