Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO

embraCee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzis po zwiedzeniu paru serwerow w csie antywirus wykryl mi w plikach tej wlasnie gry program tworzacy trojany, zignorowalem to i od tej pory nie moge odpalic csa bo wyswietla mi komunikat o tresci:

Steam-blad

Nie udalo sie uruchomic gry (brakujacy plik wykonywalny)

Wiecej pomocy znajdziesz na stronie pomocy steam

Proszę o szybka odpowiedz

Z gory dzieki :)

Opublikowano

Reinstall cs cos waznego z cs zainfekowalo a wirus to usunal mozesz tez spojnosc plikow zrobic,

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Klikasz na nazwe na steamie gry dajesz wlasciwosci i spojnosc plikow klikasz i ci sie pliki gry sprawdzaja i naprawiaja itp.

"Upadli powstaną"

• 1 rok później...
Opublikowano

Może i odkop ale widzę, że 470 użytkowników czyta ten temat więc valve coś zdymał :D

ja zrobiłem tak:

steam --> biblioteka --> ppm na cs'a --> właściwości --> pliki lokalne --> sprawdź spójność plików gry 

Następnie włączyłem grę i śmiga.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

często jest tak ze wchodzisz na pomoc steam i większość pomocy jest nieprawidłowych

czytaj uważnie!!

wejdź w start na pulpicie.po boku masz uruchom obsługa techniczna itp.wejdź w "panel sterowania". wejdź w programy i funkcje. w to i znajdź cs go naciśnj prawym przyciskiem myszy na niego i odinstaluj.

wejdz w steam i zainstaluj ponownie trwa godzinke lub pół godziny ...... myśle że pomogłem narka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...