Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

steam - portfel

13z

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

można zasilić poprzez przelew zwykły, (BANK ZACHODNI BZ WBK) konto steam ? Lub czy da się kupić jakąś grę poprzez zwykły przelew. Nie widzę tam nigdzie przy metodach normalnego przelewu, nie mam karty kredytowej. jak można w prosty sposób. ?

Uczeń
Opublikowano

ale jakbym chciał na paypala' to idzie w złotówkach, a tam tylko euro, i to właśnie problem jest.

Uczeń
Opublikowano

czyli jakbym doładował paypal o 20 zł, to mógłbym swobodnie doładować konto na steamie ? 

Uczeń
Opublikowano

no to 22, na pewno styknie :D i co wtedy, mam jakoś walute zmienić? czy atomatycznie jak będę płacić na konto steam ?

Opublikowano

Waluta jest w Euro lub Dolarach ( €  /  $  )

Z tej waluty ( będzie to około 5 euro  ) możesz sobie zakupić co tam chcesz ;>

graphic.png

Opublikowano

no to 22, na pewno styknie :D i co wtedy, mam jakoś walute zmienić? czy atomatycznie jak będę płacić na konto steam ?

Placac na steam odrazu zmieni ci z euro na polskie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

okej, 5 euro jest na koncie. a da się jakoś zmienić walutę na steamie ? np na PLN ? :D

Nie wszystko w Euro czy USD (jakoś tak) ale to USD tylko na rynku

Opublikowano

okej, 5 euro jest na koncie. a da się jakoś zmienić walutę na steamie ? np na PLN ? :D

Jak bedziesz placil to ci sie samo zmieni nie boj nic. Nie da sie zmienic masz w euro i z innych walut odrazu zmienia.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...