Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GPU do 300-400 PLN

tls01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł. Potrzebuję jakiejś karty graficznej, która udźwignie Diablo III RoS na maks. detalach. Lub na wysokich. 

Jeśli chodzi o budżet, chcę wydać jak najmniej. Najchętniej wydałbym ok. 300 PLN, maksimum 400. 

Moja konfiguracja:

Core i3 530

Gigabyte GA-H55M-UD2H

6 GB RAM DDR3 (3x 2 GB) - nie pamiętam szczegółowych informacji, pamięci od HyniXa. 

Codegen 450W

Sprzęt będzie stopniowo modernizowany, zasilacz planuję kupić w środku miesiąca (najprawdopodobniej Chieftec 750W, bo mam okazję kupić po taniości). Dajcie mi tylko znać, czy będę mógł podłączyć nową kartę pod tego Codegena. 

Myślałem nad jakimś GTXem, 740 lub 750, ogólnie, przychylniej patrzę w stronę Nvidii. Nigdy nie miałem ich karty i chciałbym w końcu przetestować ich GPU. To tylko taki kaprys.

ㅈㅈ.

Opublikowano

ZASILACZ Z CZARNEJ LISTY. DO ZMIANY!

Zasilacz wpływa na jakość pracy, a taki z czarnej listy to jest bomba. Jak wsadzisz nową grafike i ci sie spali to co zrobisz? Zmien zasilacz na chociażby VS 450, tani, dobry, dobre napięcia, oplot kabli nawet dobrze wykonany, co najważniejsze nie spali sie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...