Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria.pl - opłaca się?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was takie pytanko, otóż zastanawiam się czy grać na invoii czy on nie padnie np. po roku lub mniej i tylko to mnie tak zniechęca do grania w tego metina , jak uważacie grać czy nie grać :D

Odpowiedz to nie boli dam like ;)))

Opublikowano

ty się pytasz czy tu grać? sam odpowiedziałeś sobie 2 posty wyżej i dalej masz wątpliwości?

Opublikowano

Ja Ci serwer polecam.

To, że czasami komuś puszczą nerwy to normalne- i z życia na Invorii wiem, że główni Admini reagują na takie sytuacje.

Jeżeli lubisz serwery typu easy/medium - TAK

Jeżeli ciekawi Cię duże urozmaicenie w setach zbroi, brobi oraz biżu - TAK

Jeżeli lubisz serwery, gdzie jest dużo dungeonów i jest co robić - TAK

Dodatkowym ułatwieniem jest dostępny Bonus Switcher.

Wejdź, sprawdź, graj/nie graj.

Pozdrawiam.

Psycha.-

Opublikowano

Serwer Polecam. grałem tam jak było max 500 graczy. Ogólnie ciężko jest przekuć bo pali, ale miałem tam 2 postacie max lvl przekute na maxa które mi poszły moment na Allegro. POLECAM SERW.

Opublikowano

Polecam, invoria jest naprawdę dopracowanym serwerem. Kontakt z graczami jest bardzo dobry, nie ma bugów - jak jakiś się pojawi to od razu jest naprawiany przez Administracje. Krótko mówiąc fajny zadbany serwer z zagwarantowaną przyszłością.

Polecam. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Invoria bardzo przyjemny serwer, dopracowany ale dla ludzi ktorzy lubia easy, mi to sie juz dawno znudzily tego typu serwery, ale co pare lvli cos sie dzieje, ciagle przerabianie setów itp.

hk4L7fR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...