Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] 3 Samochody o łącznej sumie 3,6mln

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sobie kupić 3 samochody. Jak najlepsze. Mam:

LFA

R8

Aston Martin DB5

Porsche Cayman S

Jeżeli możecie to jakieś części też by sie przydały, a i pytanie jedno. Da się zdobyć te samochody za boosty zwykłą kasą w grze ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A co to są te rotacje i kiedy one sie zmieniają ?

I jak zdobywać części Ultra ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A co to są te rotacje i kiedy one sie zmieniają ?

I jak zdobywać części Ultra ?

Rotacje aut - administracja gry "zabiera" kilka aut (po 1 z każdej klasy - nie licząc E, gdzie wszystkie auta są dostępne za IGC) i wprowadza taką samą ilość samochodów do dilera, które będzie można kupić za IGC. Rotacja powinna odbywać się raz na dwa tygodnie, lecz od miesięcy zespół opiekujący się grą tego terminu nie przestrzega.

Zdobywanie części ultra:

1) Legalnie (bez ryzyka blokady konta):

- poszukiwania skarbów (seria dni 19+)

- ucieczki drużynowe (za złote karty)

- wyścigi multiplayer (za złote karty - pierwsze miejsca)

- niektóre osiągnięcia

- platynowy pakiet kart (dostępny za SB, lub jako nagroda za niektóre osiągnięcia)

2) Nielegalne (z ryzykiem blokady konta):

- TeamEscapeBot (jedna z funkcji trainera od GMZ):

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

- GPWA Bot:

http://www.mpcforum.pl/topic/777645-140614-gpwa-bot-v47/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Auta, które polecam zakupić:

- VW Scirroco - na wyścigi do klasy E

- Chevrolet Cobalt (król prostych) lub Pontiac Solstice GXP (góruje na krętych trasach) - na wyścigi do klasy D

- Pontiac Solstice GXP - na wyścigi do klasy C

- BMW M3 Sport Evo - na wyścigi do klasy B

- BMW M1 Procar - na wyścigi do klasy A

- Porsche 911 GT3 RS - na wyścigi do klasy S

HB5fLf7.png

Opublikowano

To Porsche jest właśnie za SB, M3 zaraz kupie, a nad tymi 2 pomyśle.

Opublikowano

To Porsche jest właśnie za SB, M3 zaraz kupie, a nad tymi 2 pomyśle.

Zapewne patrzysz na GT3 RS 4.0, które jest za SB.

Poszukaj GT3 RS i kupuj bez zastanowienia ;) Jedyne auto z dostępnych aktualnie za IGC, które ma szanse przebicia w klasie S.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Kupiłem je. No i co moge powiedzieć. Moim zdaniem lepsze o 18% od LFA. Kupiłem też Lancer'a (uwielbiam jego wygląd) i TT, tylko nie wiem jak je zrobić kolorystycznie i naklejkowo.

Da się usunąć już zatwierdzone naklejki na aucie ?

Opublikowano

Kupiłem je. No i co moge powiedzieć. Moim zdaniem lepsze o 18% od LFA. Kupiłem też Lancer'a (uwielbiam jego wygląd) i TT, tylko nie wiem jak je zrobić kolorystycznie i naklejkowo.

Da się usunąć już zatwierdzone naklejki na aucie ?

Oczywiście, wchodzisz w Tuning, następnie w Sklep z naklejkami, i po lewej stronie mniej więcej na środku będziesz miał naklejki, klikasz na krzyżyk, potwierdzasz i naklejek nie ma :)

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...