Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pacc - Postać?

Killer1918

Postać ? :D  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Fun z gry, fajny exp (nie zbyt drogi), nie najgorsze pvp

• Sorcerer
      6
    • Druid
      2
    • Paladin
      10
    • Knight
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Do tego czasu grałem ed :) bez bota wbiłem 64 lvl fajnie się przy tym bawiąc (codziennie padając :D) Ale fajny exp ed/ms kosztuje i to dużo :P moje pytanie brzmi kim grać żeby było po prostu fajnie :) tzw. frajda z gry a nie nak****anie na siłę. Interesuje mnie też abym wyciągał jakiś profit :P żebym podczas trwania jednego pacc'a mógł uzbierać na następnego.

Opublikowano

Banują jakoś szczególnie za boty ? czy jest jak wcześniej ? bot może latać 24/7 i nic nie zrobią ?

Polecam windbota żaden aktualnie nie równa się z tym botem, tak bot może latać 24/7 i nie banują wystarczy mieć tylko dobrego bota i skrypty. Ja używałem redbota pro z własnymi skryptami wybociłem 10+  100-200 lvl(cashmakery) i jednego maina 240+lvl -.-

Opublikowano

Hmm, na kupno Pacc'a i windbota na razie nie jestem przygotowany :D

Nie ma innego bota ? z możliwością zapłaty przez sms ? Albo Xenobot ? przecież ten bot był naprawdę dobry.

Opublikowano

Hmm, na kupno Pacc'a i windbota na razie nie jestem przygotowany :D

Nie ma innego bota ? z możliwością zapłaty przez sms ? Albo Xenobot ? przecież ten bot był naprawdę dobry.

BBot jest dobry, płatność SMS'em. Xenobot nadal się trzyma.

@down no pewnie, każdy bot jest w jakimś stopniu wykrywalny :>

Opublikowano

BBot jest dobry, płatność SMS'em. Xenobot nadal się trzyma.

Gówno prawda Bbot jest syfem i jest już wykrywalny 100 %

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

za Windbota możesz zapłacić za pomocą telefonu komórkowe i pierwsze 14 dni masz za darmo. Więc najpierw weź 14 days trial, a później ew. dokup.

BBot, ostatnio 3 znajomych dostalo delety, na xeno też znajomy dostał deleta jakoś w tym tygodniu, a ja póki co na windbocie czysto.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

za Windbota możesz zapłacić za pomocą telefonu komórkowe i pierwsze 14 dni masz za darmo. Więc najpierw weź 14 days trial, a później ew. dokup.

BBot, ostatnio 3 znajomych dostalo delety, na xeno też znajomy dostał deleta jakoś w tym tygodniu, a ja póki co na windbocie czysto.

Tak ale znawca Knockout sie zna , ciagle w kazdym poscie pierdoli o Bsrocie , Bsrot jest już wykrywalny od 3-4 lat. także pozdrawiam

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Tak ale znawca Knockout sie zna , ciagle w kazdym poscie pierdoli o Bsrocie , Bsrot jest już wykrywalny od 3-4 lat. także pozdrawiam

Boce na nim od ~2 lat i ani jednego deleta jeszcze nie dostałem(jeden dostaje w ciągu miesiąca, a drugi w ciągu roku albo dłużej...), także skończ pisać te bzdety. Btw chcesz prowadzić dyskusję to na pw.

Opublikowano

Szkoda ze ty nie masz mózgu wykrywalnego , bbot moze nie jest jakims mega rozbudowanym botem , ale nadal jest swietnym botem pod cashmakery.

I wcale nie jest taki wykrywalny .

Opublikowano

Tzn. ta licencja to do kupna na stronie windbota ? czy od resellera ? chodzi im o płatność telefonem

Opublikowano

Gra knightem = tania i łatwa lecz mało funu, ed-sporo zabawy lecz trzeba mieć trochę gp w zanadrzu chociaż... w "dzisiejszej" tibii nie jest już tak ciężko jak dawniej jeśli ktoś pamięta czasy bez hotkeyów lub 7.9-8.0 to przyzna mi rację

Opublikowano

EHH, chyba zostanę przy ed :D Wielu znajomych gra ek i mają już poziomy 150 + i gdy tylko się zalogowałem z pacc'em spytali mnie kiedy idziemy expić ? :D

Opublikowano

Racja MS/ED to dość kosztowne profesje.
Wydajesz dużo na potki, często bez gwarancji zwrotu.
+ Magic lv kosztuje, a skille u EK/RP nie.
Sam wolę grać magami, ale jeśli chcesz się dobrze bawić + zarabiać na PACC'a w grze to polecam RP.

Jeśli masz dobre skille, fajnie się nim gra.

Knight to dobra opcja na zarobek, już nawet na małym lvlu, od około 60 poziomu na corymach PH wyciągach profitu w granicach 12-16k/h.
nim też idzie się pobawić w grze, ale tylko jeśli masz jakiś ogarnięty team i czas żeby chodzić na hunty.

Palkiem zabawę możesz mieć sam więc moim zdaniem jest on lepszy pod tym względem ;)

Opublikowano

Nie zgodzę się :) ed/ms też można się fajnie pobawić na expie :) już ustaliłem, że gram ed, a na no-pvp zrobie 4-6 cash makerów (knightów) więc będę miał na pacc'a wrazie czego + ludzie nie będą mogli ich ubić i w razie potrzeby zawsze mogę zrobić world trade albo sprzedać scrolla za cc na innym serwerze :O

Opublikowano

Druid to największy fun. Możesz grać solo ala mag, możesz grać w teamie jaki healer. Najlepsza postać do duo ^^

Opublikowano

Twój opis pasuje idealnie do paladina, ma 0 waste, czasami jak się ładnie posypie to jest i profit, dobry exp oraz nie nudzi się.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...