Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z Licencją "Non-Profit" - BlackList-a bez powodu...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamkną szybciej niż Ci się wydaje :)
Jak chcesz robić tsa i ma stać to i musisz wybulić , jeżeli nie stać Cię to nawet się nie fatyguj albo postaw 32 sloty.

Have Fun!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Każdy z was sra bo blokują wam licki NPL czy chociaż jeden z was przeczytał regulamin licencji NPL ? Przy rejestracji dostajecie formularz do wypełnienia , IP serwera , nazwa , strona itp. Jeżeli wasze IP , strona , nazwa serwera się nie zmieni , strona nie wygaśnie lub nie zmienicie IP maszyny TeamSpeak nie zablokuje wam licencji . Jeżeli ktoś chce mieć w to wyjeban* polecam kupić ALL :D

Opublikowano

Każdy z was sra bo blokują wam licki NPL czy chociaż jeden z was przeczytał regulamin licencji NPL ? Przy rejestracji dostajecie formularz do wypełnienia , IP serwera , nazwa , strona itp. Jeżeli wasze IP , strona , nazwa serwera się nie zmieni , strona nie wygaśnie lub nie zmienicie IP maszyny TeamSpeak nie zablokuje wam licencji . Jeżeli ktoś chce mieć w to wyjeban* polecam kupić ALL :D

Święte słowa:)

Opublikowano

Istnieje crackowana licencja i jest łatwa do ogarnięcia..

Posiadam taką i mogę (przy kontakcie) dać za darmo ową licencje (LHP, 16mln slotow, 16tys pod serwerow)

Kupiłem ją za 20€ ale po co inni mają za to płacić ? :D przeciez można zrobić coś ala. Crack cracka :D

Zapraszam na:

GG; 48729051
Skype; Tosiek220

Instrukcja zawarta w paczce (w j. Angielski mogę przetłumaczyć..) 

A co do blokowania licencji to:

Ostatnio także zamknęli pewien serwer (mojego koleżki) nic nie zmieniał jak napisał kolega @OneMC

Nie zmieniał nazwy, strona nie wygasła, Ip maszyny takie same jak kiedyś więc block za nic ^^

Chaotycznie dziś piszę 8:30h w pracy siedziałem...

Strasznie słabo sie czuje ale siedze przy

kompie bo nie chce mi sie nic

robic hue hue hue :D

39176181481288500324.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Właściciele serwerów ts3 o ilości osób od 400 do 500 dostają email, że mogą wykupić na rok z góry licencje 50-60% tańszą od normalnej. Powodem takich zamiarów jest możliwość zarobienia pieniędzy i to jest fakt. A jeśli chodzi o TeamSpeak, który ma małą ilość slotów jest to dla niech nieprzydatne jeśli są bez licencji 30s. to nic z tym nie robią, natomiast serwery z NPL do 512 slotów a serwer mają tylko 40 50 100 to wyłączają, tu chodzi o to że jeśli masz małą ilość osób to lepiej znaleźć oficjalny serwer TeamSpeaka w kraju w którym mieszkasz i tam dostać pokój.

Jest to kwestia opisana w regulaminie o prywatnych serwerach TeamSpeak. ( 4 - punkt regulaminu).

PS. Jeśli przy rejestracji podajecie nieprawidłowe Dane i E mail to już wasz problem.

Opublikowano

Się sracie ostro. Kupujecie AAL na 1024 sloty z drugą osobą, koszty dzielicie na pół i lecicie, skoro to dla Was takie ważne żeby mieć własny serwer TS3 to wierze w to że możecie poświęcić trochę $. Jest to bardzo popularny program do rozmów głosowych (wieloosobowych), dali Wam coś za darmo (w praktyce do przetestowania i zobaczenia jak bardzo taki serwer się przydaje np. serwerom gier, albo nawet do organizowania głosowych imprez) na dłuższy okres czasu a Wy się zachowujecie teraz jak rozwydrzone bachory. Wszystko co dobre się kończy. Sam bym chciał zarobić na swoim programie, a logiczne jest to że pierw bym musiał go rozpowszechnić aby stał się popularny.

Równie dobrze możecie iść na inne serwery TS3, chyba że ktoś lubi mieć serwer tylko dlatego że władza mu odbiła do głowy, a na innym nie będzie mógł rządzić. Program został stworzony aby łączyć ludzi poprzez komunikacje głosową w internecie, a doszło do tego że każdy się yebie DDosami, chwali się jaka jego maszyna jest w stanie odbić taki atak, w podaniach na mpc hejty na techników, jakieś dziecinady...

To jest jak z grami :) Płacisz i masz oryginalny serwer z licencją (oryginalna gra z możliwością multiplayer + płyta), albo teraz (skoro zamykają NPL) ściągasz gre z torrentów ale nie masz możliwości grania multiplayer i zawsze są jakieś błędy (crackowana licencja wykryją i leżysz + masz masę roboty i błędów).

To moje zdanie, może ktoś się nie zgodzi to niech łagodnie i przyjemnie odpiszę. Chętnie podyskutujemy w spokojnej atmosferze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...