Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Serwery Hamachi/Tiveria

PaskudaMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym poruszyć dość ciekawy temat ;) 

Czy warto bawić się w serwery Hamachi ? 

Osobiście posiadałem nie jeden taki serwer a na każdym ludzi nie brakowało (cieszyło mnie to ;p) uważałem że serwery typu hamachi są świetną rozrywką dla GM jak i graczy. Jestem bardziej zwolennikiem tworzenia takich serwerów niż graczem ale to już moje zdanie. 

Chce wiedzieć jakie jest wasz zdanie czy opłaca się stworzyć DOBRY, OGARNIĘTY serwer hamachi i zareklamować go, czy moda na te serwery już się skończyła (widzę,że codziennie jakiś serwer ma reklamę a użytkownicy normalnie się udzielają w prezentacjach więc może era serwerów hamachi jeszcze nie minęła) 

*

Korzystając z tematu i nie chcąc śmiecić na forum :

Co się dzieje z Tiveira.pl ?

Uważam, że serwer ten jest najdoskonlaszy pod każdym calem ma swój klimat, ale co się dzieje z ADMINAMI, dlaczego licznik tak drastycznie spadł, dlaczego idealny (moim zdaniem serwer) wygląd jak idiotyczny serwer na 2miesiące ?? Macie może jakieś informacje w którą stronę Tiveria zmierza ? 

Opublikowano

Na serwerach Hamachi można się pobawić i to jest wielkim + Jeśli robisz/masz zamiar to nie rób żadnego Harda/Medium'a. Hamachi są dla zabawy, a nie dla męczarni.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Myślałem o czymś w stylu Easy do 105 lvl ( żeby też się expiło ) a później stopniowe dodawanie nowości. 

Szczerze przynajmniej ja tak uważam słysząc serwer hamachi obraz jest taki, że max lvl wszystko na start i nie sądzę, żeby komuś się chciało expić, choć możesz zrobić jakieś krótkie misje na lvl przykładowo

Opublikowano

Jak masz zrobić serwer na którym chcesz expić to tylko zrób dedyka a nie hamachi. Nawet mam pomysł na serwer dedykowany no ale niestety nie umiem robić serwerów ;c W przeciwieństwie do Ciebie jestem graczem :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Serwera dedykowanego nie chce robić mam wiele pomysłów na dobrze przemyślany serwer, nie chce robić dedyka ponieważ nie mam zamiaru użerać się z włamami DDOSAMI itp. Hamach chce zrobić dla rozrywki myślałem też po przeczytaniu waszych wypowiedzi o serwerze typu Guild (haha xD) chodzi o to że serwer oparty jest na rozwoju i wojnach gildii :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...