Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego boga kupic?

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema :v

mam dylemat co sobie kupić za te 5k favorów, poki co grałem głównie Artemis i powiem, że dość fajnie się gra. Nie gram w smite długo, więc można powiedzieć, że nowicjusz, mam 12poziom póki co. Chciałbym spróbować może czymś magicznym, dość łatwym do ogarnięcia, co polecacie? Byle nie Ra ani He Bo, myślałem nad Zeusem

Opublikowano

Dla początkującego polecam Ao (smok) lub Scylle (OP).

Posejdon też jest niezły, ale co kto lubi.

Wszystkie postacie możesz sprawdzić w practice>jungle.

VNp6c2U.png

Opublikowano

A ja polecam taniego hadesa :)

Kosztuje chyba 2,5 k favorów a jest bardzo dobry. Niedawno miałem nim quadre :D

A jak chcesz coś lepszego to lokiego, bardzo dobry jungler mogę Ci dać build, ja na nim wymiatam, staty 17/3, 10/0, 12/0 MIAZGA :D

A z magów to tak jak już  wspomniałem hadesa albo anubisa? Sam nim nie grałem ale jest bardzo dobry jak na niego grałem,

banneranim.gif

Opublikowano

Jak chcesz dosyć duży dmg spory movement speed z 2 + dosyć duże obszarowe ulti polecam ci Zeusa.

Ew. również mogę polecić anubisa jednak jest jak dla mnie zbyt papierowy ale za to ma spore dmg i niski cooldown.

Opublikowano

Na początek zdecydowanie najlepszy jest Ao Kuang, nie wiem dlaczego nie chcesz He Bo gdyż to mój jak na razie ulubiony mag i gra mi się nim świetnie. Zeus może zrobić wiele, na prawdę wiele zamieszania na arenie. A co do Scylli co inni polecali, też jest spoczko dziewczyneczka :D

76561198054704425.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...