Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po użyciu dwóch botów są problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykle odpalałem 1 bota i było ok. Od wczoraj włączam na noc 2 boty i o 5 rano wstaje tylko,żeby zebrać piłki i iść dalej spać. Potem normalnie się budze o 8 i i wtedy są problemy. 1 metin jest zacięty tak, że nie da się nic tam kliknąć, a drugi ma 2 fpsy. Mogę tam niby coś klikać, ale jest to w ogóle niegrywalne. Po wyłączniu tych metinów nie mogę w ogóle się zalogować na samos! Ani na boty, ani na główne konto, ani na buffa. Wszystkie inne serwery działają oprócz tego o.O Wczoraj zdarzyło mi się to po raz 1-szy, ale po godzinie mogłem już normalnie się logować. Dzisiaj wstałem o 10 i miałem właśnie te ścinki a jak się chcę zalogować to jest napisane "Zostaniesz połączony z serwerem...".

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zwykle odpalałem 1 bota i było ok. Od wczoraj włączam na noc 2 boty i o 5 rano wstaje tylko,żeby zebrać piłki i iść dalej spać. Potem normalnie się budze o 8 i i wtedy są problemy. 1 metin jest zacięty tak, że nie da się nic tam kliknąć, a drugi ma 2 fpsy. Mogę tam niby coś klikać, ale jest to w ogóle niegrywalne. Po wyłączniu tych metinów nie mogę w ogóle się zalogować na samos! Ani na boty, ani na główne konto, ani na buffa. Wszystkie inne serwery działają oprócz tego o.O Wczoraj zdarzyło mi się to po raz 1-szy, ale po godzinie mogłem już normalnie się logować. Dzisiaj wstałem o 10 i miałem właśnie te ścinki a jak się chcę zalogować to jest napisane "Zostaniesz połączony z serwerem...".

Zresetuj internet i komputer, i spróbuj się zalogować.

To raczej normalne, że gra się może zawiesić jak stoi przez całą noc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...