Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem weryfikacji karty bankowej steam !

PsychicznyGosc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doładowałem dzisiaj sobie 5 euro na steamie (2 raz płacę na steamie kartą)

Karta millenium VISA bez konta online.

Aby zweryfikować twoją kartę kredytową, musimy dokonać na niej dwóch małych obciążeń (blokad). Obciążenia te nie są płatnościami i nie zmienią jej obecnego stanu weryfikacji ani nie kosztują żadnych pieniędzy. Obciążenia wygasną automatycznie, ale czas ich wygaśnięcia jest zależny od twojego banku.

Po dokonaniu autoryzacji na twojej karcie kredytowej musisz zalogować się na konto online przypisane do twojej karty kredytowej i znaleźć dwa małe obciążenia w sekcji „dokonane transakcje” lub „oczekujące transakcje”. Mogą się one pojawić w ciągu dnia lub dwóch w zależności od twojego banku. Gdy autoryzacje już się pojawią, powróć do procesu weryfikacji i podaj kwoty obciążeń.

Kliknij na poniższy przycisk, aby dokonać te dwa małe obciążenia tymczasowe i rozpocząć proces weryfikacji.

Moje pytanie brzmi jak mam zweryfikować tą kartę bankową skoro nie mam konta online Millenium na tę kartę.

PS:Czy to samo minie i po określonym czasie dostanę te 5 euro ? 

z góry dziękuję za odpowiedzi 

Opublikowano

No to zaluz sobie konto problem? xD

jeżeli nie masz konta to się nie odzywaj pajacu.

Zadzwoń na infolinię do banku, powinni to załatwić.

Opublikowano

ok mam już kartę teraz wyskakuje taki błąd 

Steam nie był w stanie znaleźć informacji o twoim koncie. Spróbuj ponownie później.

Co teraz ? 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam podobny problem 

Aby zweryfikować twoją kartę kredytową, musimy dokonać na niej dwóch małych obciążeń (blokad). Obciążenia te nie są płatnościami i nie zmienią jej obecnego stanu weryfikacji ani nie kosztują żadnych pieniędzy. Obciążenia wygasną automatycznie, ale czas ich wygaśnięcia jest zależny od twojego banku.

Po dokonaniu autoryzacji na twojej karcie kredytowej musisz zalogować się na konto online przypisane do twojej karty kredytowej i znaleźć dwa małe obciążenia w sekcji „dokonane transakcje” lub „oczekujące transakcje”. Mogą się one pojawić w ciągu dnia lub dwóch w zależności od twojego banku. Gdy autoryzacje już się pojawią, powróć do procesu weryfikacji i podaj kwoty obciążeń.

Kliknij na poniższy przycisk, aby dokonać te dwa małe obciążenia tymczasowe i rozpocząć proces weryfikacji.

lecz u mnie po kliknieciu weryfikuj

pojawia sie cos takiego 

Twój bank odrzucił jedną lub obie próby obciążenia. Jeśli rozwiążesz ten problem ze swoim bankiem, możesz spróbować ponownie.

euro mam na Acc ale nie moge z nich korzystać niby do 30 ale nie wiem czy jak nie zweryfikuje to bd mogł z nich korzystac 

Moj bank Pekao placilem Visa z walutowego konta euro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...