Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad ,,false,, error problem

rawek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż wczoraj zrobiłem format systemu, po ponownym zainstalowaniu SRO po pierwsze gdy włączam launcher robi się update i nagle wyskakuje błąd pt. ,,sro client.exe,,error2.bmp natomiast gdy przeniosłem z innego komputera clienta już po update to po wciśnięciu start po mniej więcej minucie wyskakuje mi ,,false,, error error.bmp . Zainstalowałem net framework 4.0 , directX tak jak zalecali na innych forach i dalej nic, czy ktoś wie o co chodzi, jak to naprawić ? Byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam !

Opublikowano

Odinstalowałem avast'a całkiem , wyłączyłem wszystkie zapory i dalej nic. Jedyne co to po wywaleniu avast'a gdy odpaliłem to raz pokazał się,, Error code 2,, coś takiego i potem przy kolejnym razie znowu ,,false,, error z krzaczkami.

Opublikowano

Otwierasz Silkroada Launcherem czy Loaderem ?

Designer & Front-End Developer

www.favorek.pl

facebook.com/favorek

Opublikowano

No więc tak, generalnie ściągnąłem inny priv silkroad'a , podczas włączania wyskoczył mi komunikat  po ang od silkroad, że ,, Masz starą wersję sterowników karty graficznej , zainstaluj nową w celu lepszego działania podczas gry,,  ale.. mimo tego gra działa , oczywiście sterowniki, które mam wgrane są najnowsze, także nie rozumiem o co chodzi. Są czasami problemy z odpaleniem silka ale za 5-10 razem w końcu odpala bo czasami też wyskakuje ,,net error- disconnected from the server,, od razu przy włączeniu clienta. Da się niby jakoś grać aczkolwiek jak ktoś ma jakieś rozwiązania co do tego to proszę pisać, będę wdzięczny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...