Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shopek-można dostać bana ?

FraGGeRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma szans na dostanie bana za takie coś, ewentualnie za wystawianie na shopku itemków, których kategorycznie nie da się wystawić (są poradniki co do tego tematu) ale nie na każdym serwerze, a mniemam ,że Tobie akurat chodzi o PL więc nie, nie ma szans ,że za takie coś dostaniesz bana ani na PL ani na żadnym innym serwerze (no chyba ,że w regulaminie pisze ,że nie można ale raczej to nierealne :)

Opublikowano

kolega dostał bana bo mial na jednym koncie postacie po 1 lvlu i tam mial max kasy po 2kkk i napisali mu (możliwosc nielegalnego handlu) i dostal perma

GaceekTV_signature_800x250.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie jest to realne aby shop dostał bana, no chyba że miałes jeszcze 1 konto i na nim jechałeś na hack to wtedy jest tak że dostajesz perm 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie ma szans że dostaniesz bana,bo jeśli mieli by banować to miliard kont i komu by się chciało szukać i banować? Ja aktualnie mam 5 kont w tym grałem 3 równocześnie i to nie raz a bana ani razu nie dostałem odnośnie metin2 PL nigdy by mi na myśl nie przyszło że można za to bana dostać jedynie bana byś dostał na te konta gdybyś przekładał z konta na konto Eq kradzione,wtedy sprawdzają po logach z kim handlowałeś,ale raczej nie masz zamiaru kraść więc nie ma obawy że Cię zbanują.

Pozdrawiam xDefqonOnex.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...