Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piłkarze z Brazylii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze zastanawiało mnie dlaczego najwięcej piłkarzy dobrze wyszkolonych technicznie jest w Brazylii - nie ma tam zbytnio drewniaków oprócz Jo, Freda i innych defensywnych piłkarzy. Co do tej techniki mam tu na myśli sztuczki techniczne, coś w stylu Neymara, Ronaldinho, Robinho bo raczej te osoby się powinno kojarzyć. Na YT możemy zobaczyć pełno takich filmików. Ten kto gra w Fife to wie, że jak się chce robi drużynę do wykonywania sztuczek technicznych to się bierze Brazylie.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

W to wchodzi talent i trening. Poza tym, według mnie najlepiej wyszkoleni technicznie są Hiszpanie. ;-)

Opublikowano

W to wchodzi talent i trening. Poza tym, według mnie najlepiej wyszkoleni technicznie są Hiszpanie. ;-)

Hahaha !!!

Hiszpanie ? :D

Najlepszy technik w Hiszpanii to Iniesta i tylko Iniesta

w Brazyli to jest Ronaldinho, Neymar, Robinho, Oscar itd..

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Hahaha !!!

Hiszpanie ? :D

Najlepszy technik w Hiszpanii to Iniesta i tylko Iniesta

w Brazyli to jest Ronaldinho, Neymar, Robinho, Oscar itd..

Tak Hiszpanie, co w tym dziwnego?  :huh: Za swoich najlepszych czasów to jeszcze Xavi, Xabi Alonso, Alba. 

Opublikowano

O to chodzi, że w Brazyii jest dużo takich może nie slumsów, ale biednych rodzin, dzieciaki nie robią nic i mieszkają

blisko siebie i sobie grają w piłkę. Technika to nie sztuczki techniczne, bo są przecież strzał techniczne, podania techniczne,

według mnie to jednak Hiszpania, albo nawet Niemcy są najlepiej wyszkoleni, tylko nie pokazują np. sztuczek(chociaż polecam

zobaczyć trick Iniesty w meczu z Milanem z zeszłego sezonu) ponieważ mają grać z celem, tzn. nie wymyślać nowych pozycji, albo

jakiś podań podczas meczu tak jak np. to robi brazylia tylko mają grać to co im zostało narzucone 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...