Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurfy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No japierdo** co to ma znaczyć ? robię sobie nowe konto , i gdy gram już po prostu... nie da się ugrać na 8 lvl ludzie grają jakby byli z golda ... JEBANE SMURFY ,czy za to można reportować ? jeżeli tak to zreportuje kazdego sukinsyna..

Opublikowano

A ludzie, którzy naprawdę zaczynają grać w LoLa będą pisać, że trafili na kogoś, kto ma już 30lvl i umie grać i ich ogrywa.

No i co? Miło? Może sam siebie zreportujesz za smurf, skoro tak bardzo nie lubisz smurferów.

I nie, za to reporta nie ma.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Za to nie ma reporta. To trzeba po prostu przejść, ale czy tak nie jest lepiej? Od początku można się już skilla uczyć, a nie na takich nobkach, co walą ultimate Fiddlestickiem na wright'y ;-)

Opublikowano

Boże ludzie,ogarnijcie się czy ja gdzieś napisałem że mam konto z wyższym lvlem ? a to że napisałem że grają jak wyższe dywizje stwierdziłem to ponieważ oglądam różnych streamerow. 

Opublikowano

No japierdo** co to ma znaczyć ? robię sobie nowe konto , i gdy gram już po prostu... nie da się ugrać na 8 lvl ludzie grają jakby byli z golda ... JEBANE SMURFY ,czy za to można reportować ? jeżeli tak to zreportuje kazdego sukinsyna..

na 8 lvlu graja jakby byli z golda powiadasz? Powinienes sie cieszyc ( latwi przeciwnicy )

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Dobra nieważne..myślałem że jednak ludzie na tym forum są normalni(nie mówię o wszystkich) i przyjmą to po ludzku no ale jak widać nie ma co u niektórych czego szukać.
Proszę o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...