Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Master Drewno# Pierwszy film

Harataju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zaprezentować Wam mój pierwszy film z league of legends, postanowiłem, że pogram trochę Masterem i myślę, że całkiem niezłe mi to wyszło szczególnie, ze jestem graczem raczej niedzielnym a przy lolu spędzam dość mało czasu. Mam nadzieje, że nie bedzie hejtu bo wiem, że nie potrafię jeszcze zbyt dobrze grac. Chciałem tylko pokazać Wam moja twórczość. Zapraszam do oglądania, jeśli macie dla mnie jakieś rady czy bulidy z miła chęcią wysłucham, jeśli natomiast robię coś źle i chcecie pomoc tez jestem otwarty na sugestie.

https://www.youtube.com/watch?v=aK7g_6CmUCY

Opublikowano

W tej sytuacji z 45 sekundy mogłeś użyć 'W' - medytacji. Zacząłbyś się leczyć i najprawdopodobniej byś przetrwał, a może nawet zabił. ; D Na start kupuj ostrze dorana i potkę / długi miecz i 3 potki lub 2 na hp i jedną na manę. Brand jak trafi skillem to narzuca podpalenie, pamiętaj xD Budujesz się dobrze, nic bym nie zmieniał. Pamiętaj używać passywów aktywnych różnych itemów (Youmuu i Hydry). Śmiesznie się was ogląda. Fajna była ta akcja na midzie z 9:35  xD

Powodzenia w dalszych grach. ;)

Opublikowano

W tej sytuacji z 45 sekundy mogłeś użyć 'W' - medytacji. Zacząłbyś się leczyć i najprawdopodobniej byś przetrwał, a może nawet zabił. ; D Na start kupuj ostrze dorana i potkę / długi miecz i 3 potki lub 2 na hp i jedną na manę. Brand jak trafi skillem to narzuca podpalenie, pamiętaj xD Budujesz się dobrze, nic bym nie zmieniał. Pamiętaj używać passywów aktywnych różnych itemów (Youmuu i Hydry). Śmiesznie się was ogląda. Fajna była ta akcja na midzie z 9:35  xD

Powodzenia w dalszych grach. ;)

Na drugim levelu? Gdzie miał Q i E? No to pozdrowienia

Opublikowano

Przybyłem włączyłem i wyłączyłem tyle w temacie 

A uzasadniam to czym jesli mozna wiedziec? Po to jest ten temat zebym sie dowiedział co robie zle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...