Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka profesja?

davdog00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka profesja najlepsza na świat Harmonia z XenoBotem? Grałem na pallku na Neranie ale jakoś mi nie podchodzi. Knightem od dzieciństwa zasuwałem. A Mag i Druid według mnie są słabi. Na razie nie mam zamiaru kupować PACCA. Póki co na rookgardzie jestem.

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Mag i Druid słabi? Żartujesz sobie, prawda? W sumie, to wszystkie profesje wykluczyłeś, ale właśnie na Twoim miejscu wybrałbym postać magiczną, bo widocznie niezbyt potrafisz takimi grać. Będzie słabiej z botem, ale z czasem będzie lepiej :>

Opublikowano

@knockout

Tyle, że na magicznych postaciach trzeba mieć prędko PACCa, bo inaczej nie wbije się lvla :D

Zatem są dwie opcje. Będziesz bocił magiem, w końcu i tak wszystko bot będzie robił(ale bocić na początku lipnieee). Albo na początek robisz cashmakera i zbierasz na pacca (1kk-2kk) w zależności od serwera +/- i dopiero zrobisz sobie jakiegoś maga. A jeszcze jest trzecia opcja! Graj ręcznie.

Opublikowano

@knockout

nie mam zamiaru grać na bocie cały czas :D

Tylko bedę go używał w mniejszosci, bo cala frajda w expieniu :D Głównie dla hajsu bede uzywal :D

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Jak dla hajsu to zrób knighta i graj w międzyczasie sorcem, druidem.

Bocisz ciągle knighta, a grasz sobie sorcem. Jak będziesz używał xeno to i tak dostaniesz kiedyś bana i tak, więc czy za MC czy za bota to chyba bez róźnicy.

@Edit

Daaamn, 300 postów.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Magiem jest miodzio exp, ja w 3 dni na bocie wbiłem  40 lvl + taski na taranty, carni terramite zrobilem po 3 wiec hajsik był

Na początku waste będziesz miał na magu ale z czasem sam się przekonasz, że się to opłacało. Ja Ci proponuje zrobić ED.

Chyba, że chcesz bardzo easy exp i na całe dnie stawiać bota to oczywiście knight.

Palek też dobra opcja ale nieco ciężej ze skryptami :P

graphic.png

Opublikowano

Dla mnie to określenie, że tracisz kasę, tzn z expa wychodzisz na minus. A profit jakbyś też nie wiedział to jest jak wychodzisz na plus :P

graphic.png

Opublikowano

Wątpię żeby ktoś to wiedział. Mają swoje sposoby, jakby ktoś wiedział jak wykrywają to możliwe, że by powstał niewykrywalny bot :>

graphic.png

Opublikowano

@davdog00

Mają niby jakiś super mega ogarnięty program, skrypt, nie wiem. Może skrypt wykrywa czy ktoś ciągle biega po tych samych sqm albo nie wiem ; D

Nie, bo są caveboty które mają różne sqm i tak mają bana w przyszłości, nawet jak tylko tego cavebota używłeś.

Ja bardziej myślę, że:

Raporty

Wykrywają ścieżkę z botem

Pakiety

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Tu się mylisz, mag i druid to właśnie najlepsze profy, tylko musisz jakieś lepsze ity wykombinować  (też od dziecka na knighcie cisnę xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...