Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch Notes 4.11 [OFFICAL]

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego napisales ten temat, skoro oficjalnych patch notes tam nie ma, a tam sa wszystkie zmiany jakie byly na pbe, polowa moze nie wyjsc lub cos jeszcze, bezsens 

imo temat useles na ta chwile skoro nawet nie mozna podyskutowac o zmianach, bo ich nie znamy

­

Opublikowano

Co? Dziś w nocy ma wejść patch, a to są ostatnie zmiany na PBE więc na 95% będą one wszystkie wprowadzone, bo jakby mieli teraz testować jak na przykład buffnęli Nidalee na PBE, a na live wprowadza ją z nerfami bez testowania? Wat?

PMK3yt4.png

Opublikowano

Co? Dziś w nocy ma wejść patch, a to są ostatnie zmiany na PBE więc na 95% będą one wszystkie wprowadzone, bo jakby mieli teraz testować jak na przykład buffnęli Nidalee na PBE, a na live wprowadza ją z nerfami bez testowania? Wat?

zmiana kayle jest juz od jakis 2 patchy, wyszla? nie

wiec nie pierdol glupot

­

Opublikowano

Jeszcze odeślę do tego:

Zaktualizuję ten temat po patchu gdy będą już oficjalne patch notes.

Beka, od 2 patchy? 

• Righteous Fury [ E ] - Splash and on hit damage AP ratio is now 0.2 (down from 0.4) - 2014-06-21
  • Intervention [ R ] - Cooldown is now 110/95/80 seconds (up from 90/75/60) - 2014-06-24

BEKA, BEKA, BEKA Z TYPA

PMK3yt4.png

Opublikowano

Jeszcze odeślę do tego:

Zaktualizuję ten temat po patchu gdy będą już oficjalne patch notes.

Beka, od 2 patchy? 

• Righteous Fury [ E ] - Splash and on hit damage AP ratio is now 0.2 (down from 0.4) - 2014-06-21
  • Intervention [ R ] - Cooldown is now 110/95/80 seconds (up from 90/75/60) - 2014-06-24

BEKA, BEKA, BEKA Z TYPA

jeszcze chcesz sie klocic? prosze bardzo

sa zmiany bt na tej stronie? a widzisz byly takie na pbe

kayle? chodzilo mi o zmiane range z e ale mniejsza

nie żeby coś, ale większośc zmian do nidy wycofali

wiecej? prosze bardzo, tylko czekam na argumenty

jeszcze edit maly, po co to dajesz skoro polowa zmian (jak nie wiekszość) nie wejdzie na servery live? nie lepiej poprostu poczekac na oficjalne patch notes a nie pierdolic takie glupoty

­

Opublikowano

to czyli jutro nowy summoner  ? :P

Riot zdecydował się na wycofanie nowej wersji SR z PBE co oznacza, że nie zostaną one wprowadzone w patchu 4.11.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Jak teraz ja nią niszczę pod AP Tanka na topie, to jak to wprowadzą to będzie miazga. :D

*Dopisal 

bo polowa i tak nie wejdzie, bo juz nie ma na pbe

nie ma sensu wprowadzania ludzi w blad

Dopisałem do tytułu tematu, ale już w temacie było od początku, że wstawię oficjalne patch notes później cebulaku. A zobaczysz, że bardzo spora cześć wejdzie na live. :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Jak teraz ja nią niszczę pod AP Tanka na topie, to jak to wprowadzą to będzie miazga. :D

Dopisałem do tytułu tematu, ale już w temacie było od początku, że wstawię oficjalne patch notes później cebulaku. A zobaczysz, że bardzo spora cześć wejdzie na live. :)

sporej czesci tutaj nie ma..... 

zobaczyc zobacze, jak bardzo sie mylisz, poczytaj o nidzie bo wejda zupelnie inne zmiany niz takie jakie sa na tej stronie, zobaczysz

ale co ja tam wiem, w koncu nie czytam h2w tylko reddita i surrendera ktore klamia, no tak

­

Opublikowano

Ciekawe czy kayle bedzie dalej niszczyla ;p

NIE i całe szczęście unskilled champ polegający na bezmyślnym focusie byle jakiego targetu bo i tak wszystko zabije.

@top

Opcja zablokuj nie usuwa no i zajebiście bo mi kolega miał ostatnio skina wylosować, a wpisałem /mute all podczas duo i dupa :D

Opublikowano

Gj rito  wiecej nerfcie kayle poje.....

nienawidzę rito soł macz

Przecież na kayle robiłeś nashora + huracine ultowałeś siebie i robiłeś penty w tfach.

Ten pick był zdecydowanie za mocny

Fajna zmianka w vladzie

Maokai też wydaję sie spoko i wydaje mi się że nida bedzie dalej mocna/niejsza

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Te wieżyczki to jakiś żart? -_-

gXpbpYY.png

Niech jeszcze tej dzidzie powiększą damage, po co się rozdrabniać.

Opublikowano

Co sądzicie o buffie maokaia? Będą nim grali?

Ja na pewno, kupię i znów zacznę kosić normalle na jungli. Część graczy na pewno nim zagra :) Buff jak dla mnie przyjemny, raczej dobrze się sprawi. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...