Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próba odzyskania starego konta na EU

djmati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kiedyś już dosyć dawno była taka akcja, że pozamieniali wszystkim hasła do kont na cabalu i trzeba je było zmienić poprzez przypomnienie hasła na e-mail.

Miałem wtedy konto od znajomego, a danych nie pamięta jakie tam były, dlatego e-mail nie jest mi do końca znany, chociaż z grubsza wiem jaki mógł być, login znam, kod dostępu do postaci (ten przy jej wyborze) też znam, pamiętam mniej więcej jakie tam były postacie i eq, ale nie znam tych danych jak data urodzenia jaka była wpisana, odpowiedź na pytanie pomocnicze itp. a znajomy nie pamięta.

Czy w tym wypadku jest możliwość jeszcze odzyskania tego konta? Podczas poprzednich prób, to było jakieś 2 lata temu, kontaktowałem się z jakimś GM Akari, dyskusja trwała o tym przez ponad 50 maili, jednak i tak nic z tego nie wyszło.

Dlatego jeśli możecie, to napiszcie, czy w tej sprawie można jeszcze spróbować coś zainterweniować? 

Dojście do tego co miałem trochę mi zajęło, więc chciałbym to konto odzyskać, żeby pograć, albo chociaż żeby pomóc znajomemu, który dalej gra.

Opublikowano

Nie ma możliwości. Musiałbyś napisać im wszystkie dane jakie zostały podane podczas rejestracji tj. Imie, nazwisko, adres, sekretne pytanie, sekretna odpowiedź, e-mail itd. 

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...