Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nieaktualne, close.

Kamoséin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do nich że nastąpił taki problem i zapłaciłeś pieniądze ale nie otrzymałeś gift coda :)

Ale pamiętaj, oni mają od 1-3 dni na przysłanie na e-mail gift coda tak pisze w regulaminie. 

Opublikowano

Witaj,ja również mam podobny problem dzisiaj o godzinie 18 zakupiłem też premium ale nie gift code tylko (for this account) poprzez paysafecdard,pieniądze pobrało lecz żadnej wiadomości na email nie otrzymałem,na stronie minecrafta również nie ma wzmianki o tym że mam premium,czy Ty już otrzymałeś premium czy nadal czekasz ? 

Opublikowano

Witajcie, ja dzisiaj próbowałam kupić minecraft premium (for this account) za pomocą paysafecdard,pieniądze poszły. Przekierowało mnie na stronę minecraft i tam się wszystko zawiesiło... niedostałam żadnej wiadomości na email... Jak rozwiązaliscie ten problem?

Opublikowano

W tej całej sprawie cieszę się że nie jestem sam,nic nie zrobiłem bo nadal nie mam ani premium ani żadnej wiadomości chociaż wczoraj przez chwilę gdy wszedłem w sklep miałem coś tam napisane (processing) i pisało że transakcja jest przeprowadzana więc już myślałem że nie długo będzie wszystko ok lecz nadal nic nie mam...

Opublikowano

Szkoda... wcale mnie to nie pociesza :) Napisałam na skypie do takiego chłopaka, który pomagał rozwiązać ten problem na innym forum jakies dwa miesiące temu (przejrzałam chyba wszystko co się da na ten temat). Narazie nic nie odpisał... jak będę coś wiedzieć to dam znać..

Opublikowano

Mnie się wydaję że po prostu wina leży po ich stronie,muszą mieć strasznie słabe serwery skoro finalizowanie transakcji może trwać ponad dzień...

Opublikowano

Ja już dostałem premium a Wy ? 

PS pamiętajcie aby utworzyć profil do minecrafta na stronie mojanga (wchodzicie w ustawienia konta -> my games i tam będzie aby utworzyć profil) jak tego nie zrobicie to jak pobierzecie minecrafta to nadal wam będzie pisało że macie wersje demo,Pozdrawiam.

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj otrzymacie swoje premium. Ja dostałem odpowiedź od supportu, w której powiadomili mnie że był problem z płatnościami, i dzisiaj konta zostaną przyznane.

JUL 02, 2014  |  05:16PM CEST
Lisa replied:
Hi Kamil,

We had a temporary issue with our payment partner, but if you login to your account [email protected], you will be able to find your purchase and redeem it.

I'm sorry for any inconvenience this may have caused you. Please let me know if you have any questions.

Best regards,
-Lisa 

empty

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj otrzymacie swoje premium. Ja dostałem odpowiedź od supportu, w której powiadomili mnie że był problem z płatnościami, i dzisiaj konta zostaną przyznane.

JUL 02, 2014  |  05:16PM CEST
Lisa replied:
Hi Kamil,

We had a temporary issue with our payment partner, but if you login to your account [email protected], you will be able to find your purchase and redeem it.

I'm sorry for any inconvenience this may have caused you. Please let me know if you have any questions.

Best regards,
-Lisa
Teczowykutas xD

✐ Jeśli pomogłem daj like'a! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...