Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps ;(

smokcs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam lapka Windows8 , całkowitą dostępną pamięć graficzną 1664 MB Procek 2.4GHZ RAM 4GB  64bity i mam zaledwie średnio 11fps Próbowałem już z modami (mgłą boosterem) Wyłączyłem też audio i nic .Próbowałem też z teksturami ale jak instaluje do res/packegs to nic się nie dzieje.Reinstall zrobiłem i nadal jest jak było.Proszę was o pomoc ;)

Opublikowano

Podaj dokładną specyfikacje komputera: Mój komputer/kliknij prawy przycisk myszy/właściwości

Chodzi mi głównie o procesor

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jaki 4-5 letni? Przecież to dość wydajny dwurdzeniowiec (2012 rok) Intela :D

@1361622928-U485574.pngsmokcs Nie masz innej karty? Czy tylko tą intergre masz w laptopie? Bo ta karta zupełnie nie nadaje się do gier, chyba że ją podkręcisz (ale to zadanie dla kogoś, kto się na tym zna)

Edit: Podaj model laptopa

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

na takiej karcie nic nie da.... może pod laptopa podłączyć karte dodatkową (ale to jak masz sare na kupno) ale to też  zależy czy masz pieniądz przejdź do działu  Komputery kupno/modernizacja

Opublikowano

nie kumam, ja mam starą kartę GeForce GTS 250, procek Intel2 CPU Q6600 quad 2,4GHz i śmiga na średniakach :) , komp z przed 6lat buhahaha

Opublikowano

Ale masz dużo więcej pamięci karty graficznej i wersję GTS -.- i prawdopodobnie DDR5 a on ma 32mb ddr2/3 i 1600mb z laptopa współdzielonej też ddr3...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...