Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na koncie jest czas oznaczony jako nieuczciwy, ale nie ma tragedii.

Statystki całkiem niezłe, ale na cenę składa się moim zdaniem posiadanie aut za sb, za same auta dostępne teraz za igc nic nie dostaniesz, ja daję max 60 zł.

Opublikowano

Na koncie jest czas oznaczony jako nieuczciwy, ale nie ma tragedii.

Statystki całkiem niezłe, ale na cenę składa się moim zdaniem posiadanie aut za sb, za same auta dostępne teraz za igc nic nie dostaniesz, ja daję max 60 zł.

Wystarczy jeden nieuczciwy czas, jeden raport i statystki zablokowane ;) Więc jest tragedia, bo ja np. jeśli kupowałbym konto to tylkoczyste.

Druga sprawa - jak Miłosz napisał to popyt na konta NFSW - którego brakuje :P

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wystarczy jeden nieuczciwy czas, jeden raport i statystki zablokowane ;) Więc jest tragedia, bo ja np. jeśli kupowałbym konto to tylkoczyste.

Druga sprawa - jak Miłosz napisał to popyt na konta NFSW - którego brakuje :P

Jak widzisz on nie ma bloka, a jego prędkość tam jest niewiele większa niż normalna, ludzie latają ze statami niezablokowanymi a mają na niektórych trasach po 5k km/h wpisane. Jeśli nie hackował ostro to nie ma się czego bać defacto. Popytu nie ma wiemy czemu, ale kupiec się jakiś zawsze znajdzie, nfs to nie umarła gra :P

Opublikowano

Jak widzisz on nie ma bloka, a jego prędkość tam jest niewiele większa niż normalna, ludzie latają ze statami niezablokowanymi a mają na niektórych trasach po 5k km/h wpisane. Jeśli nie hackował ostro to nie ma się czego bać defacto. Popytu nie ma wiemy czemu, ale kupiec się jakiś zawsze znajdzie, nfs to nie umarła gra :P

Niejednokrotnie raportowałem graczy, którzy mieli wpisane prawidłowe (wg. ich systemu) czasy, a i tak dostawali bany :P (wystarczy dowód, że auto, które posiada w garażu kierowca nie jest w stanie osiągnąć takiej prędkości). Nie ważne, czy ma wpisane 5k km/h czy 370 km/h, i tak jest to czas który podlega karze ;) Może zostać zablokowany w każdej chwili, może teraz, a może za rok - kiedy nowy właściciel kupi sobie lepsze autka? :P

To nie metin :P Konta tak łatwo nie sprzedasz, i na pewno nie można liczyć, że zwróci Ci się suma, którą w nie włożyłeś.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...