Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam kilka pytań .....

TenStylowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań dostałem dosyć ciekawe konto lecz jest zupełnie prawie puste sa karty sp dużo ich lecz nie ma eq żeby iść gdzie kol wiek pewna osoba poradziła mi żebym tym oto magiem chodził na BB i zarabiał pieniądze powiedzcie mi co mam robic aby kupić itemy dla woja na 80 zbroję ile bym musiał uzbierać ?

Y92LOtO.png

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Zgaduję, że ten mag ma max. 40lv, a jak ma dużo kart sp to jak najbardziej się opłaca. Eq na ten lvl tanie i jakieś u7 nie jest potrzebne.

Wbijaj lvl w między czasie chodź na BB. Potem możesz na kremie lub w górskiej hollym. Jak bd miał już więcej kasy to możesz spróbować sił w resellu.

Na forum jest parę poradników o zarabianiu, przeczytaj je.

A co do zbroi to zależy jaką chcesz kupić (u ile i + ile), to w ile będziesz zarabiał na tą zbroję zależy od tego też ile będziesz grał dziennie.

giphy.gif

Opublikowano

42 mag.

to jeszcze chodz na arenki  3vs3 tam tez kase dostajesz i exp leci :) wiekszy lvl tym wiecej golda na bb :)

Arenka jest na ch3  od 13:00 do 22 bodajże 

dziennie mozesz wziasc w niej udzial 5 razy :)

mozesz je robic na luku i na magu :) im wiekszy lvl tym wiecej expa na nich i golda tez

gb6bzOv.png

Opublikowano

to jeszcze chodz na arenki  3vs3 tam tez kase dostajesz i exp leci :) wiekszy lvl tym wiecej golda na bb :)

Arenka jest na ch3  od 13:00 do 22 bodajże 

dziennie mozesz wziasc w niej udzial 5 razy :)

Ja mam jeszcze 84 woja ale on potrzebuje właśnie zbroi i musze nazbierać siana i z tego co mi wiadomo mam chodzić na BB  a w między czasie robić misje aktualnie mag mi się nie spodobał więc odpaliłem łucznika i zobaczę jak się nim gra.

# Co jak co jednak zostaję na magu :D 

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...