Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widze skinów innych graczy, inni nie widzą mojego.

Wextor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, słuchajcie od jakiegoś czasu chyba 1.7.4(?) nie widze skinów innych graczy, każdy lata jako Steve. To samo sie tyczy mnie, moi znajomi nie widza mojego. Słyszałem tam że to przez te UID i to że serwer pozwala wpuszczać klienty non-premium. Mógłby ktoś wyjaśnić od czego to jest tak naprawdę i czy jest na to jakiś fix?

Opublikowano

Od 1.7.6 podobno wprowadzili identyfikator premium czyli jeśli wchodzisz na konto premium nie widzisz skina

Opublikowano

musisz  poczekać to  są teraz bugi bukkita więc niestety nic z tym nie zrobisz dlatego musisz czekaj na oficjalną wersje 1.8 

nieregulaminowa sygna/eryk

Opublikowano

Zawsze tak było jeżeli nie posiadasz konta premium czyli nie zakupiłeś gift code'a to nikt nie widział twojego skina, ale ty widziałeś skiny innych. :) widocznie nie masz premium.

Opublikowano

Zawsze tak było jeżeli nie posiadasz konta premium czyli nie zakupiłeś gift code'a to nikt nie widział twojego skina, ale ty widziałeś skiny innych. :) widocznie nie masz premium.

Człowieku żartujesz sobie czy robisz z siebie i ze mnie idiote? Mam premium MC i do tej pory chodziło wszystko jak trzeba, nie jestem jakimś noobem co sobie w plikach skin podmieni a potem płacze że inni nie widzą. Co za ludzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...