Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzybki ;)

Anonymous99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wytłumaczy mi ktoś jak zmieniać te ip i wyciągać grzybki ? ;) Niektórzy podobno mają po 30 dziennie ^^

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Opublikowano

30? Ja mam dziennie około 50.

Musisz mieć Mozillę Firefox, ściągnąć dodatek X-Forwarded-For-Header.

Jak go zainstalujesz to w Mozilli klikasz Ctrl+Shift+A, klikasz dwukrotnie w nazwę dodatku i w pole "IP Address" wklejasz IP, które bierzesz ze strony 

http://proxylist.hidemyass.com/

Polecam używać Amerykańskiego (United States) IP. Po wklejeniu wchodzisz na Shakesa, klikasz grzybiarz > gratis > video. Po obejrzeniu filmiku odświeżasz i znowu grzybiarz > gratis > video,  aż do momentu kiedu nie będzie już filmików. Wtedy zmieniasz IP, odświeżasz i znowu grzybiarz > gratis > video. Mam nadzieję, że pomogłem i liczę na Lubię to.

Opublikowano

Jak go zainstalujesz to w Mozilli klikasz Ctrl+Shift+A, klikasz dwukrotnie w nazwę dodatku i w pole "IP Address" wklejasz IP, które bierzesz ze strony 

Polecam używać Amerykańskiego (United States) IP. Po wklejeniu wchodzisz na Shakesa, klikasz grzybiarz > gratis > video. Po obejrzeniu filmiku odświeżasz i znowu grzybiarz > gratis > video,  aż do momentu kiedu nie będzie już filmików. Wtedy zmieniasz IP, odświeżasz i znowu grzybiarz > gratis > video. Mam nadzieję, że pomogłem i liczę na Lubię to.

Dziękuję za pomoc. Zaraz sprawdzę czy działa. Odezwę się również na GG gdybym miał jakiś problem. Oczywiście + leci. ;) Też jak daję Video na tych IP pisze że nie ma ofert ;(

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Opublikowano

Dzięki już Gryfosmok <3

Opublikowano

Brawo inteligenci podawajcie dalej to już w ogóle nie będzie video i się skończą grzyby ...

6jnc40.gif

Opublikowano

Super wszystko działa. A czy grzybki zaliczają się do "kupnych" czyli tych co można wsadzać na gildie czy nie?

Chyba tak, grzybek to grzybek, więc chyba można na gildię dawać. Nie mam gildii to niestety nie wiem.

\\Edit:

Tak, można dawać na gildię.

Opublikowano

Jak zmieniam ip to musze sf wylaczyc czy tylko go odswieżyć ? i ostatnie pytanko jak ip zmieniam to w dodatku kopiujemy tam te ip i odsiezwamy to czy poprostu wyłacz i włacz? i do sf wbijamy? * Prosze mnie cytowac :)*

7yglGoJ.png

Opublikowano

Jak zmieniam ip to musze sf wylaczyc czy tylko go odswieżyć ? i ostatnie pytanko jak ip zmieniam to w dodatku kopiujemy tam te ip i odsiezwamy to czy poprostu wyłacz i włacz? i do sf wbijamy? * Prosze mnie cytowac :)*

No ja w dodatku odswieżam ale chyba nie trzeba a sf wylogowuje się i jak zmienie to się wloguje.

Nie wiem czemu zarobiłem 25 grzybów i juz nie mam reklam.

Zmien IP.

Opublikowano

Wystarczy odświeżyć, nie musisz się wylogowywać.

Opublikowano

Mi też mimo że oglądam wszystko to nie dostaje grzybów :( I często pi zmianie IP tez nie mam filmików dziennie mogę wyciągnąć jedynie 10-15 grzybów a wolałbym 40 xD

Opublikowano

Nie opłaca się ankiet, bo często są niewypłacalne i trzeba podawać swój nr. telefonu, traci się wtedy pieniądze, zamiast zyskać grzybki. Dużo lepszy jest sposób z Video.

Opublikowano

Opłaca sie ankiety robic może? ale to chyba gorszy problem z nimi bo dłuzej sie czeka i nie sa pewnena 100% co nie?

Nie opłaca się robić ankiet bo czasami mogą nie dojść ci te grzyby też tak miałem.

6jnc40.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...