Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje Serwer Dedykowany - Sponsoring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

644061403430877459391.png

NIE AKTUALNE
stracilismy wiare w ludzi ;)
"sysqer: ja z mpc forum - dajecie serwer , zrobie wam mt2 hard i doplacacie mi 4 tysiace na paypal"

Tylko osoby 18 lat +

Opublikowano

Haotycznie to wszystko napisales. Po 2 najlepiej zrob juz ta siec, bedzie wiecej ludzi w sieci i wtedy napisz taki temat to bedzie pelno osob zainteresowanych. Na chwilke obecna nie polecam bo tak na serio 0 gwarancji ma ten technik.

Neutral.

Opublikowano
ochrona : Cisco Catalist , Filtr 3 TB/s

O k***a to takie sprzedają ?

Ile za ochrone zapłaciłeś 100tyś PLN ?

400 zl gratis , nie jest to polski hosting i maszyny stoja w niemczech.

Troche dziwne napisane, po 2 nie znam cię zbytnio więc zostane neutralny

Dziwnie napisane ... co masz na mysli ? To ze mnie nie znasz to oczywiste bo nie szukam znajomych po forach ...

Haotycznie to wszystko napisales. Po 2 najlepiej zrob juz ta siec, bedzie wiecej ludzi w sieci i wtedy napisz taki temat to bedzie pelno osob zainteresowanych. Na chwilke obecna nie polecam bo tak na serio 0 gwarancji ma ten technik.

Neutral.

Siec istnieje , 5/8 serwerow jest online (RUST , Cs:1.6, Cs:GO , Ts3 , MC) tylko nie dane dla ludzi bo jest to faza testowa .

Mowisz o jakiejs gwarancji ... mistrzu 5 osob z tego forum sie zarzekalo ze im mozna zaufac ze 100% pewnosci itp itd .. co do czego po rozmowie na ts3 wszystko pieknie ... otrzymali dostep do serwera , zostawiali numery telefonow i na nastepny dzien juz nie mozna bylo ich znalesc .. telefony odbieraly inne osoby niz powinny , znikali bez slowa jak i zrobienia czegokolwiek ...

Opublikowano

Zacznijmy od tego że na forum musisz się pokazać żeby ludzie chociaż widzieli że można ci zaufać. To że teraz napiszesz sobie co już macie i jaki zajebisty sprzęt oferujecie to nic nie znaczy.

po 2. Forum... Lepiej pod każdy serwer oddzielnie (przynajmniej mi się tak wydaje)

po 3. tak jak kilka osób wyżej Także jestem Neutral.

Opublikowano

Panowie nie musicie sie wypowiadac jezeli wam nie pasuje ... ja tylko zaoferowalem maszyne bo na mt2 sie nie znam gdyz nawet nigdy nie gralem.
Nie jestem nikomu wrogiem ale juz 5 osob z tego forum mnie wystawilo bez slowa wiec kto komu ma zaufac ...

Prosze o zamkniecie tmatu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...