Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turcja i doświadczenia

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

braz 2 -> braz 5 po przeniesieniu <stare konto, aktualnie mam 2x silv 1 na roznych serwerach i golda>

gry wygrywasz sam na luzie, bo gp nie trafia z ulta w kogos, kto jest zestunowany xD

gp mial 0% szansy na kryta, bez stattika, ie, hydry

<na eune w b5 chyba o tym wiedza lol>

farma typu 5 w 20 min ok, na eune chyba z 30 wyciagna, nie :x?

testujac postacie sam wygrywam gry, aktualnie zagralem 9 rankedow, 0 losow no ale w sumie b5, podobno w g5 jest jak w silverze 3 na eune so easy, bd tutaj dodawal doswiadczenia z wyzszych lig. :O

Dodam, ze wkurwia mnie icch spam, bo nie umieja napisac zdania w jednej linice, ale ogolnie, flamu nie ma, albo bynajmniej go nie rozumiem sam, co jest przydatne :D

Ping jest jak na EUNE :)

Hello there.

Opublikowano

Co kraj, to obyczaj jak to mówią. ;-)

Możliwe, że tam słabiej grają, bo np. na wescie jest wyższy poziom.

Nie grałem nigdy na serwerze tureckim, ale chętnie bym zaczął.

Opublikowano

Ogólnie gold/platyna to poziom gorszy niż EUNE, ale gry oczywiście sam wygrywasz. Najgorszy jest ich język "dfnaosidnsa" i nic nie rozumiesz :D A jak prosisz "english please" to wyzywają i karzą ci "wypierdalać" na euw xD Po carrnęciu gry "guy pls u are my god" xD

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Pomocnik
Opublikowano

Zarax pls, na wescie poziom zaczyna sie od d1 50lp + a nie jakies gowniane dywizje, kolega mowil, ze jedyne co jest okay to, ze nie ma flejmu.

Opublikowano

Hah dokładnie,takie wiadomosci:

"OMG

YOU

ADD

ME

FRIEND

YOU

GOD"

I tak, kazda wiad w osobnej linijce :/

"top bende", beka z turcji ogolnie, co gre triple/quadra

http://tr.op.gg/summoner/userName=cyrenejczyk

niektore trolluje a niektore np. ostatni vayne gdzie tez triple i win,  mieli 2 top aj a wbilem do gry w 8 min, i wygrana anyway :x

Hello there.

Opublikowano

Od dawna wiadomo ze serwer Turecki nie grzeszy skillem, wiec granie tam dla zabawy jak najbardziej polecane.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wytłumaczcie mi po co tam grać. Dubbing, hehe xDDDD ten koleś co tam mówi to najśmieszniejsza rzecz jaką w życiu słyszałem. Chyba że do sprzedawania kont, to szanuje.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Wytłumaczcie mi po co tam grać. Dubbing, hehe xDDDD ten koleś co tam mówi to najśmieszniejsza rzecz jaką w życiu słyszałem. Chyba że do sprzedawania kont, to szanuje.

tam mowi koles, bo kobieta nie ma do tego prawa ;_;

Hello there.

Opublikowano

Ogólnie to beka jest, gram tam z kolegą. Ejzi poziom, jak coś to my wyzywamy ich oni nas i nikt z tego nic nie rozumie :p na naszym kochanym eune za nie oddzywanie sie i wygraną masz bana a tam nawet jeżeli jedyne twoje słowa do nich to ***** i błagasz wręcz o reporta to dupa xD

Opublikowano

braz 2

wygrywasz tf, w********a ci gry do ktorej wrocic sie nie da, lolnexus mowi ze tej gry nie ma, nie masz pkt za wyg.

drophacki juz w brazie nice1, do tego nie moglem grac przez 2h "bo jestem podczas gry" -.-

Hello there.

Opublikowano

Jakos nie daleko Holadni sa serwery jesli sie nie myle, Euw teraz jest w Amsterdamie ( jesli sie nie myle ) Dlatego ping jest podobny wszedzie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Imo się tam przeniosłem i mam niższy ping niż na EUNE, tylko nie wiem czemu aż o 2 kręgi niżej jestem <LOL>

Opublikowano

Jakos nie daleko Holadni sa serwery jesli sie nie myle, Euw teraz jest w Amsterdamie ( jesli sie nie myle ) Dlatego ping jest podobny wszedzie.

EUNE = Anglia EUW Pewnie też bo pingi takie same.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...