Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cały czas pracujemy nad wyeliminowaniem całej ilości bugów, błędów każdy kto jest chętny może nam pomóc w odnalezieniu najmniejszych błędów klient znajduje się na stronie głównej 

Pozdrawiam [HA]Kajetan

Opublikowano

Jeżeli każda twoja(tak wiem z małej litery, ale takich ludzi nie darze szacunkiem) reklama musi być na YT to powodzenia. Wystarczy ruszyć kontaktami, popisać gdzie trzeba i serwer sam się reklamuje. Jest kilkadziesiąt sposobów, a twój ogranicza się tylko do jednego. Dzięki za pomysł z ulotkami, w razie czego zadzwonię/napiszę do ciebie jeżeli będzie trzeba jednego głupiego do roznoszenia ^^

Na starcie wbije kilka osób z Włoch, więc będzie super. Polecam i zapraszam.

Jaki wstyd....!!!

Wszedłem sobie na PL'a serwer Diumar zeby zobaczyć co jest na sklepach fajnego do kupietnia,

Patrze... jakiś typ spamuje ''Zapraszam na priv serwer NestiaMT2 Medium cos tam cos tam, start już w krótce''

Jak dla mnie to ten serwer jest skreślony bo to jest smieszne żeby w taki sposób reklamować serwer.

a po ortografii domyślam sie ze to reklamował ten pseudo technik z gimnazjum (Kajetan).

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Jaki wstyd....!!!

Wszedłem sobie na PL'a serwer Diumar zeby zobaczyć co jest na sklepach fajnego do kupietnia,

Patrze... jakiś typ spamuje ''Zapraszam na priv serwer NestiaMT2 Medium cos tam cos tam, start już w krótce''

Jak dla mnie to ten serwer jest skreślony bo to jest smieszne żeby w taki sposób reklamować serwer.

a po ortografii domyślam sie ze to reklamował ten pseudo technik z gimnazjum (Kajetan).

I z pewnością NAWET nie zrobiłeś ss'a żeby mieć dowody. Skończ pisać głupoty, nie polecasz i tyle, jeden post wystarczy. Jeżeli coś piszesz to popieraj to argumentami, bądź dowodami. Oceniasz ludzi po wieku i po tym czy są z gimnazjum? Pewnie sam dopiero co kończyłeś gimnazjum - oh zgadłem, wystarczyło przejrzeć zwartość. Pseudo technik? Odezwał się ten co udaje technika, a mu nie wychodzi -> http://wrzuc.se/images/53b3bc87e99b2.jpg Najpierw coś osiągnij w tym kierunku, później oceniaj tych co już wiele potrafią. Każdy twój kolejny post niepoparty dowodami będzie warnowany :]

Opublikowano

Jaki wstyd....!!!

Jestes chyba śmieszny że mam czas wchodzić na pla i spamować

Pozdrawiam [HA]Kajetan

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja. :)

Co do serwera, hmm. Wygląda kusząco. ;)

Opublikowano

Serwer spoczko tylko dodajcie jeszcze czcionkę większą bo ta co jest aktualnie jebie mnie w oczy ;d

Chodzi ci o gre czy prezentacje jezeli o gre to czcionka bedzie zmieniona na bardziej czytelna;]

Opublikowano

Chodzi ci o gre czy prezentacje jezeli o gre to czcionka bedzie zmieniona na bardziej czytelna;]

O grę ;d Prezentacja jest bardzo dobrze wykonana :)

Opublikowano

Forum działa w 100%, da się zarejestrować bo ciągle widze nowych ludzi, sam przed chwilą sprawdzałem. Może wpisujesz znaki specjalne w nicku?

Opublikowano

jakoś ja na forum nie mogę się zarejestrować i nawet nie wiem z jakiego powodu 

Sory za komplikacje już wszystko działa to przez moją przeglądarkę 

Psotnyy

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 00:00 zostanie wyłączony serwer dla graczy oficjalny klient pojawi sie juz 10 lipca w godzinach popoludniowych 

Oficjalny start przewidujemy na 11 lipca Godz 18:00 w razie jakichkolwiek pytan zapraszam na naszego teamspeaka link na stronie www.nestiamt2.pl

Pozdrawiam [HA]Kajetan

Wszystkie postacie oraz konta zostaną usunięte będzie można je zakladać od 10 lipca 

Opublikowano

W ile wbije max lvl?

Ile jest dungeonow?

Zależy jaką postacią planujesz zagrać ale myślę że ok 1 tygodnia

aktualnie dungeon 50lvl, komnata berana, lodowa kraina, wieża demonów oraz pracujemy aktualnie nad kilkoma

Opublikowano

Skąd można wziąść trute? Czy jest jeszcze jakaś broń/item z średnimi?

Trute można zdobyć ze szkat ripera bądz wymienić 15 szkatułek ripera u strażnika demonów 

prócz broni na 75 średnie posiadają jeszcze mounty oraz kamień średnich w systemie kamieni 

Przypominamy dzisiaj w nocy zostana usunięte wszystkie konta oraz postacie rejestrować będzie można się od jutra wraz z pojawieniem sie klienta gry 

Opublikowano

Wah, już jutro start. Czekam, bo wygląda na jeden z ciekawszych medium obecnie na rynku.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...