Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który bot akutalnie lepszy

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudno określić, bo każdy z tych botów dobry jest, jednakże jak miałbym wybierać to BBot, prosty, przyjemny i dużo darmowych skryptów. Rzecz jasna nie skreślam z listy reszty:>

Opublikowano

Pod względem obslugi i skryptów to lajtowo sobie sam wszystko napisze, chodzi mi bardziej o dokładność, niewykrywalność itd. 
Ostatni raz gralem rok temu, co wakacje robie taki come back i wiecznie nie wiem co się dzieje w sprawie botów

Opublikowano

Sporo bociłem na Xenobocie, jak i na BBocie. Jeżeli chodzi o dokładność, to zdecydowanie Xenobot(jeden z najlepszych obecnie), bo bardziej przypomina "człowieka", a BBot nieraz łapie ściny, czy cuś.

Dużo też pozytywnie słyszałem o Windbocie, ale nie miałem przyjemności z niego korzystać. Ale i tak każdy bot jest wykrywalny.

Opublikowano

Ibot stracil swoją świetność?Jego mam najbardziej "opanowanego", xeno musiałbym ogarnąć a moje ogarnianie się kończy -5lvli na postaci od deadów.

Jak wygląda sprawa full AFK na windbocie?To jest chyba dosyć nowe, nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...