Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na kose... Możliwe?

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Ostatnio pomyślałem, że chciałbym kupić sobie kosę, jednak nie mam zbyt wielu pieniędzy aby przelać to na steama.

Chciałbym was zapytać, czy jest możliwe uzbieranie 35 euro grając po prostu w cs?

Jeśli tak to co polecacie robić i czy ogólnie da się tak zarobic i w jaki okres czasu. Każda porada mi się przyda :)

dsa

Opublikowano

Jest jezeli wychodzi nowa operacja to mozesz 4 euro za jedna skrzynke zgaranac.Mozesz tez otworzyc 1 skrzynke wydajac to 2 euro i dropnac skin za 50 euro wszystko jest mozliwe.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jest jezeli wychodzi nowa operacja to mozesz 4 euro za jedna skrzynke zgaranac.Mozesz tez otworzyc 1 skrzynke wydajac to 2 euro i dropnac skin za 50 euro wszystko jest mozliwe.

A żeby skrzynki danej operacji dropiły trzeba na początek kupić tą operacje?

dsa

Opublikowano

gówno prawda @up..

Ja nie kupiłem ani razu tej przepustki a mi dropła phoeniq case ;d

bo ta operacja się już skończyła i teraz dropi dla wszystkich 

Opublikowano

Co wy gadacie...

Dropia tylko ze jak kupisz operacje to leca szybciej wlasnie te skrzynki operacji niz tym bez niej ale nie zmienia faktu ze nawet podczas operacji leca.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Co wy gadacie...

Dropia tylko ze jak kupisz operacje to leca szybciej wlasnie te skrzynki operacji niz tym bez niej ale nie zmienia faktu ze nawet podczas operacji leca.

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

proszę cie, nie wchodź już do tego działu.

http://www.mpcforum.pl/topic/1187551-cs-go-walizka-operacji-bravo/?p=10160914

zdecyduj się.

kupujesz "Operation pass", dosajesz "coina", który wyświetla ci się obok nicka że ją masz. Daje ci ona dostęp do customowych map na meczach rankingowych, oraz szansę na wydropienie nowej skrzynki.

scamuj  xD

Opublikowano

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

proszę cie, nie wchodź już do tego działu.

http://www.mpcforum.pl/topic/1187551-cs-go-walizka-operacji-bravo/?p=10160914

zdecyduj się.

kupujesz "Operation pass", dosajesz "coina", który wyświetla ci się obok nicka że ją masz. Daje ci ona dostęp do customowych map na meczach rankingowych, oraz szansę na wydropienie nowej skrzynki.

scamuj  xD

Słuchaj przed kupieniem operacji phoenix dropnęła mi walizka operacji phoenix wiec nie gadaj glupot bo pewnie dopiero co zaczales grac w cs i nie wiesz tyle co ja o nim. Jak kupilem operacje to raz na dzien leciala skrzybka wiec poprostu z dana operacja skrzynki z niej dropia szybciej.Ten link co dales to o co chodzi przecierz dobrze napisalem? Choc na pw bo tu tylko spam zrobimy.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Słuchaj przed kupieniem operacji phoenix dropnęła mi walizka operacji phoenix wiec nie gadaj glupot bo pewnie dopiero co zaczales grac w cs i nie wiesz tyle co ja o nim. Jak kupilem operacje to raz na dzien leciala skrzybka wiec poprostu z dana operacja skrzynki z niej dropia szybciej.Ten link co dales to o co chodzi przecierz dobrze napisalem? Choc na pw bo tu tylko spam zrobimy.

ohh, przecież my graliśmy skarbie razem, tak strasznie lamiłeś ojojojojojojoj  B)

jak wychodzi operacja i nie masz przepustki operacji to nie ma szans, że wydropi ci skrzynka.

2846214042060081197217.png

pokaż swoje csgo stats ;)))

o moda w tym dziale nie masz co się starać z taką ortografią i marnym pojęciem o tej grze  -.- 

Opublikowano

1.Zmieniamy nick na (Dam Skiny za Skrzynki) wiadomo bierzesz te najcenniejsze

2.Dajesz dupnego skina za dobrą skrzynkę (hunsa,Feniks/bravo nie pamiętam która dropi)

3.Sprzedajesz

Chodzi o to żebyś dawał skórki za 0.01+ za skrzynki 0.30 xD+

Opublikowano

ohh, przecież my graliśmy skarbie razem, tak strasznie lamiłeś ojojojojojojoj  B)

jak wychodzi operacja i nie masz przepustki operacji to nie ma szans, że wydropi ci skrzynka.

2846214042060081197217.png

pokaż swoje csgo stats ;)))

o moda w tym dziale nie masz co się starać z taką ortografią i marnym pojęciem o tej grze  -.-

Ale głupoty.. Nie zakupiłem nowej przepustki, a jakoś skrzynka dropła z operacji..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...