Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hammer SRO▲CAP70▲FRESH START 01.07.2014▲90% Old school feeling▲Join us!

gunzpower

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po ile tutaj chodzi 1 silk. Chodzi mi o golda 1silk = ile gold ? 

Mniej więcej :D :D 

Pozdrawiam i zapraszam do gry

Opublikowano

Nikt nie sprzedaje silków bo nikogo nie ma. Zdropiłem jednego som'a po 2-3 dniach, ogólnie z dropem nie jest źle, ale donatorzy mają dostęp do sos itemów z magic popa. GM słabo się stara póki co, ale można dać mu jeszcze jedną szansę.

hmz9.jpg

Opublikowano

Shogun, po co piszesz takie komentarze. GM sie stara robi co moze, robi eventy, wczoraj pisał ze nie moze narazie poswięcac duzo czasu grze z powodu spraw osobistych. Niski drop rate stonow to dobrze ! Bo nie ma sie wszystkiego odrazu tylko trzeba na to zapracowac, obstawiam ze nikt tu nie ma seta fb. A broń to widzialem max +9 ... Dla mnie zajebisty server, bo niczego nie ma odrazu tylko trzeba troche popracowac :). Zapraszam do POLSKIEJ gildi BloodForce pm w grze: Danusia . Jutro razem z unia bronimy Hotan fortecy :) Zapraszamy ! Fajny server

Opublikowano

GM to prawdziwy idiota tyle na ten temat. Co więcej, zrobienie głupiego malutkiego update'a zajmuje mu kilka dni, do tego okazuje się, że zrobił to źle. Brak słów, szkoda mi tylko silków. Trudno, nie obchodzi mnie to, że robie anty reklame, ale mówię jak jest, żeby inni gracze się nie wkurw*iali. Ja osobiście cenię sobie coś takiego, że ktoś dba o to, żebym nie marnował czasu na zje*ane serwery.

ps. gm robi eventy ? nie rób sobie jaj, hide&seek to żaden event. Gówno wie o prowadzeniu serva i o tym co zrobić żeby było ciekawie.

hmz9.jpg

Opublikowano

GM to prawdziwy idiota tyle na ten temat. Co więcej, zrobienie głupiego malutkiego update'a zajmuje mu kilka dni, do tego okazuje się, że zrobił to źle. Brak słów, szkoda mi tylko silków. Trudno, nie obchodzi mnie to, że robie anty reklame, ale mówię jak jest, żeby inni gracze się nie wkurw*iali. Ja osobiście cenię sobie coś takiego, że ktoś dba o to, żebym nie marnował czasu na zje*ane serwery.

ps. gm robi eventy ? nie rób sobie jaj, hide&seek to żaden event. G****o wie o prowadzeniu serva i o tym co zrobić żeby było ciekawie.

Kazdy ma prawo do wyrazenia wlasnej opinii. Jakies 2 dni temu byl uniq event. Ja z koleii nie lubie serwerow na ktorych gra konczy sie po 2 dniach i lata 100 osob z bronia +15 . To ze nie ma czesto gm`a w niczym nie przeszkadza, oby serwer byl stabilny. To jest OldSchool ... widziales kiedys na isro eventy gm`a? Dla mnie zajebisty serwer jedyny mankament to to, ze jest malo ludzi przez takie opinie jak Twoje.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jesli dla Ciebie Unique  eventy to najwazniejsze co moze byc na serverze, to mozesz stad isc. Gm sam pisał ze unique eventow nei bedzie bo chce zeby wszyscy mieli rowne szanse co do lvla, bo co to za sens ze my musielismy lvl bic na spocie, a inny by sobie poszedl na event. Server jest stabilny i NIGDY nie padł, zawsze jest aktywny. A pierdolenie ze GM jest h*jowy....? Po h*j Ci na serverze Gm? Ze swoją gildia nie mozesz sie zabawic? My jakos potrafimy zabic czas. Pozdrawiam i serdecznie prosze to nie sluchanie tego pana wyzej. Bo naprawde server jest dobry

Opublikowano

A co ty mi tu pier*olisz o unique evencie ? Nic o tym nie wspominałem. Poza tym, serwer nie jest zły, ale nic nie jest tu zrobione co mogłoby go odróżnić od reszty. A skoro tobie odpowiada granie na zwyczajnych serwerze, to pewnie jesteś zwyczajnym graczem, którego zadowala szajs. I nie mów mi co mam robić, ani nie spinaj się do mnie, bo dla mnie mniej znaczysz co ścieki płynące w rurach, szczylu.

hmz9.jpg

Opublikowano

A co ty mi tu pier*olisz o unique evencie ? Nic o tym nie wspominałem. Poza tym, serwer nie jest zły, ale nic nie jest tu zrobione co mogłoby go odróżnić od reszty. A skoro tobie odpowiada granie na zwyczajnych serwerze, to pewnie jesteś zwyczajnym graczem, którego zadowala szajs. I nie mów mi co mam robić, ani nie spinaj się do mnie, bo dla mnie mniej znaczysz co ścieki płynące w rurach, szczylu.

nie wiem do kogo piszesz kolego, ale wlasnie pokazales kto jest szczylem w tej rozmowie. We wczesniejszym poscie napisalem, ze: "Kazdy ma prawo do wyrazenia wlasnej opinii."   a ty piszesz cos o rurach, sciekach itp. jakim to nie jestes "pro" graczem. Wiecej nie bede sie udzielac w twojej sprawie bo szkoda mi na to czasu. 

Idz poszukaj serwera pod siebie i temat zalatwiony.  

Opublikowano

Pisałem do urs5135.

Skoro każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii, to odpierdol się od mojej :)) wg. ciebie czyjąś można krytykować a twojej własnej nie. I ty też mi nie mów co mam robić, czy mam iść na inny serwer czy nie, co was to k*rwa obchodzi ? Napisałem to co chciałem i tyle. 

hmz9.jpg

Opublikowano

To po co tu grasz? Jak Ci cos nie pasuje, to nie graj proste.  Ale poziom Twojej kulutry osobistej jest rowny 0 wiec czego sie wiecej spodziewac po Twoich wypowiedziach.

Opublikowano

Witam czy tylko ja miałem problem aby wypakować clienta?  Winrar mi mówi , że plik jest uszokdzony oraz archiwum się nieoczekiwanie kończy :/ halp

fSKDg.png

Opublikowano

Witam czy tylko ja miałem problem aby wypakować clienta?  Winrar mi mówi , że plik jest uszokdzony oraz archiwum się nieoczekiwanie kończy :/ halp

Pewnie miales blad przy sciaganiu.. sciagnij od nowa i powinno smigac ;)

Opublikowano

Pewnie miales blad przy sciaganiu.. sciagnij od nowa i powinno smigac ;)

Pomogło :) , dziękuję i pozdrawiam :))

fSKDg.png

Opublikowano

stabilnosc tego serwera pozostawia wiele do zyczenia - nie polecam bo mozna sie tylko zdenerwowac, chinol hostuje ten serwer na prywatnym laczu...

Opublikowano

GM nic nie robi ZLE, Gm cos chce zrobil ZLE. Ludzie zastanowcie sie, wszedzie są jakies inspekcje jakies update czy cos. A server byl max offline przez 20min. Isro bylo czasami caly dzien zamkniete i nikt nie płakał.

Opublikowano

wbijcie na Aetna , wczoraj open a dziś już 380 ludzi , ip limit 2

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...