Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intel pentium G2020

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

czy ten procesor pozwoli mi na swobodne granie i nie ograniczy tych kart?? [gt 440,hd 7770]

I czy pozwoli na swobodne przeglądanie internetu podczas odpalonych gier? Wot i przeglądarka

czy będe mógł tak grać minecraft[na pasku]WoT,skype?

czy jest znaczna różnica pomiędzy i3 2100 i tym pentiumem?

@Edit wiem że wróżkami nie jesteście ale chce wiedzieć.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G2020-vs-Intel-Core-i3-2100

ten i3 wygrywa głównie przez to że ma 4 wątki.

Czy będzie różnica pomiędzy i3 i Pentium w parze z HD 7770? nie.

Czy będzie różnica pomiędzy i3 i Pentium w parze z GT 440? Tak. I to czasami duża! Sterowniki nVidii lepiej współpracują z czterema wątkami/rdzeniami.

i3 będzie ogólnie lepszy (a 4 wątki usprawnią granie i jednocześnie przeglądanie internetu)

Opublikowano

A czy ten procek ogarnie najnowsze gry??

Opublikowano

Dobrze rozumiem ale chce znać wasze zdanie i ponawiam pytanie : czy pentium  będzie ograniczał HD 7770 i czy utrzymie minecrafta [na pasku] i wota na średnich-wysokich bez spadków?

Opublikowano

Opublikowano

Utrzyma bez problemu, gram na nim w bf'a 3 na średnio-wysokich, skyrim na full etc.

A gt440 się nie opłaca kupować.

Opublikowano

A na jakiej grafie grasz?

@Raitmi

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...