Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot pomoc 100% afk

marc1518

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno rozpoczalem moja przygode z Xenobotem i chcialbym zaczac robic skrypty 100% afk. Bawilem sie w to na elfbocie oraz iBocie lecz tutaj jest troche inaczej i wszelkie poradniki na internecie mnie nie zadowalaja bo lubie miec opisane wszystko co i jak. Przegladalem pare skryptow i niektore z nich zawieraja takie cos jak local code, a mianowicie:
local code = '\27\76\117\97\81\0\1\4\4\4\8\0\ [...] loadstring(code) () - chcialbym sie dowiedziec co to jest i za co to odpowiada?

2ga sprawa czy ma ktos jaka stronke ze spisem zmiennych do xenobota?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystkie zmienne:

http://forums.xenobot.net/showthread.php?16034-Xenobot-Lua-Documentation

local ogólnie służy do jednego a code to jest po prostu gdzie ma podstawiać wartości. czyli w wypadku wyżej, który opisałeś tam gdzie masz loadstring(code), w miejsce (code) podstawia te cyfry co podałeś.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

local ogólnie służy do jednego a code to jest po prostu gdzie ma podstawiać wartości. czyli w wypadku wyżej, który opisałeś tam gdzie masz loadstring(code), w miejsce (code) podstawia te cyfry co podałeś.

A powiesz mi za co odpowiedzialne sa te cyfry ? W kilku skryptach sie z takowymi spotkalem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...