Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod do Invoria.pl

Pedro717

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, poszukuje odpowiedzi, a może nawet pomocy, by działał Kamermod na serwerze Invoria.pl, ponieważ ani na oryginalnym kliencie serwera Invoria.pl, ani na kliencie Metin2 PL 2008 rok, nie działa Mod, na Metin2 2008 r., działa mi Metin2 Mod 2011SF, lecz 2012SF już mi nie działa, chciałem dodać serwer Invoria do Kamermoda, lecz nie znam odpowiednich IP, portów itd., gdy wrzucam plik GetServerInfo_v3, by to zdobyć, a dokładnie plik logininfo.py, czy coś takiego, to przy odpaleniu Launchera serwera Invoria, wyskakuje komunikat, że "Usuwam plik ten własnie logininfo.py" :/ Nie wiem co mam zrobić, żebym mógł grać na Modzie na tym serwerze. Czy może serwer jest zabezpieczony bardzo dobrze przeciwko Modom/hackom?

Proszę o szybką pomoc!!!

Mój Skype: piotrek24212 (avatar FCB)

Opublikowano

Przy odpaleniu w ogóle Moda wyskakuje mi błąd LOG, więc...

EDIT: A ten Client PL'a to może być najnowszy ze strony metin2.pl? Czy 2008 rok? Bo tego 2008 nie da rady spatchować.

Opublikowano

Przy odpaleniu w ogóle Moda wyskakuje mi błąd LOG, więc...

EDIT: A ten Client PL'a to może być najnowszy ze strony metin2.pl? Czy 2008 rok? Bo tego 2008 nie da rady spatchować.

Musi być najnowszy ściągnięty ze strony metin2.pl i spatchowany.

Opublikowano

Mod działa już bez problemu, wystarczyło pobrać najnowszego metina z głównej stronki, zainstalować, spatchować no i wrzucić Moda do głównego folderu z grą. Jeden mały tylko problem, że podczas gry już grając na Modzie, niestety nie widać epickich broni :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...