Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ligą.. :'(

pausebreak3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1.Wiec dopiero wszedłem do silver 4, mam 0lp i w takiej jak by tabelce (ligi) jest 8 miejsc jestem na 6 miejscu

jak spadnę na ostatnie do ide dywizje niżej? 

2. Ile czasu mogę niegrac rankedów zeby nie spaść .. ?

własnie spadłem na 7 miejsce. Zobacznie na mój profil i powiedzie o co w tym chodzi. Czy jak spadne na 8 miejsce to mnię wywali ?

Mój nick QinvicterQ

Opublikowano

Te miejsca nic nie znaczą, po prostu im więcej LP posiadasz, tym większą masz pozycję w lidze, ale to jest nieważne.

Spadniesz z ligi, gdy nie zagrasz przez ~20? (coś takiego) dni rankeda.

Możesz również spaść jeżeli będziesz ciągle miał 0 LP i będziesz przegrywał - przegrasz mecz, niekiedy 3, 4, a nawet 5 i spadasz (musisz przegrać pod rząd oczywiście na stanie 0 LP).

Opublikowano

Ale słyszałem ze jest takie coś jak ochrona, bo dopiero wbiłem do ligi z unrankeda. Więc słyszałem ze muszę chociaż raz wygrac zeby mi zaczeło liczyć to normalnie :D

Opublikowano

Aa.. skoro dopiero wszedłeś, to masz ochronkę, ale z S4 do S5 możesz spaść, nie możesz tylko przez jakiś czas do brązu wejść.

Opublikowano

28dni od ostatniego rankeda.

Miejsce w tabelce nic nie znaczy. ;)

Jak masz zero pkt. ligowych to masz ok. 3-4 gry w s4/s3/s2/s1. W dywizjach s5/g5 itd.. masz 10 gier(chyba).

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...