Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN - UWAGA

guyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga dziś mi zbanowali konto gdzie mialem 4 postaci 1 lvlowe i na nich po 80 złotych piłek kazda postac.... Banują postacie nisko lvl ostrzegam, tylko za to ze ktos ma na 1 lvl pełno piłek !!!

Opublikowano

Zbanował Cie pewnie HackShield a nie za to ze miales 1lv, jak maja sprawdzic ze tam masz np. złote piłki ? ;)

Opublikowano

Nie mozliwe bo 1 lvl miałem 500 pilek i mi zbanowali , na 2 postaci gdzie jest 70 lvl miałem tez 500 pilek i nie zbanowali .... Ogólnie przestrzegam przed trzymaniem duzej ilosci piłek na małym lvl !

Opublikowano

Takie cos napisali na emaila

Czerpanie korzyści z używania nielegalnych oprogramowań - (tu nick postaci na której trzymałem piłki), Samos (s51)
Konto powiązane z: (tu nick postaci na której dropiłem piłki)

Juz wiem jak to było... powiązali mi konta, ale jak myślicie ze przychodzi mi na maila info ze ban jest na 14 dni, a za chwile ze na stałe, to czy jest szansa ze po 14 dniach odbanują?

Opublikowano

Nie jestem pewny, ale mogło być też tak że kiedyś już używałeś np: hacków ułatwiających grę i zostały jakieś ślady w logach i jeżeli miałeś konto 1 lv to jest możliwość że hackshield cie mógł zbanować bo myślał że jesteś botem.

Opublikowano

ooo jak masz coś takiego to już nie ma szans na unbana :/... wiem bo sama próbowałam się odwołać i mnie GM wyśmiał... masz przerąbane stary musisz się bardziej pilnować :/

Opublikowano

logi z handlu, wywalania przedmiotów na ziemie, sprzedawania etc. da się sprawdzić, nie jesteś niewidoczny szczególnie na modzie, nie odbanują cię mimo że dasz mocne dowody, następnym razem się pilnuj.

Opublikowano

Powiązanie bo pewnie piłki przez handel przekładałeś , nie ? :)

Właśnie o to chodzi ze rzucałem na ziemie :P

Opublikowano

Właśnie o to chodzi ze rzucałem na ziemie :P

teraz wszystko da się wykryć. Myślisz, że nie da się sprawdzić kto podniósł te piłeczki? ^^ Masz słabą taktykę.

who cares?

Opublikowano

Ej a wytłumaczcie mi takie coś:

1 wiadomość godz.17:48 : Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

2 wiadomość godz.18:01 : Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

3 wiadomość godz.19:22 : Konto pozostanie zablokowane do: 14.07.2014 17:35:59.

W sumie 3 wiadomości dostałem po jakiś odstępie czasu i o co tu w końcu chodzi? Ban Będzie na stałe czy na 14dni?

Opublikowano

To niemożliwe, że banują za posiadanie dużej ilości itemów na postaci z małym lvlem. Przecież chyba każdy ma postać, która służy nam za magazyn lub sklep. Ludzie trzymają masę itemów na takich kontach.

Ten event to chyba był strzał w kolano... Najbardziej skorzystały na tym osoby z modem.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

To niemożliwe, że banują za posiadanie dużej ilości itemów na postaci z małym lvlem. Przecież chyba każdy ma postać, która służy nam za magazyn lub sklep. Ludzie trzymają masę itemów na takich kontach.

Ten event to chyba był strzał w kolano... Najbardziej skorzystały na tym osoby z modem.

Pozdrawiam do 10 lipca wyczuwam 2000 złotych piłeczek . Jak ktoś jest mądry to może sobie zrobić botka na oddawanie ;-)

Uwaga dziś mi zbanowali konto gdzie mialem 4 postaci 1 lvlowe i na nich po 80 złotych piłek kazda postac.... Banują postacie nisko lvl ostrzegam, tylko za to ze ktos ma na 1 lvl pełno piłek !!!

Pewnie dostałes bana tez na dropku

xD

Opublikowano

Jakby sie nie dalo handlowac to by byl spokoj i 0 botow :D. I uczciwie co najwazniejszze, ale nie bo po co ;].

Jestes na forum o botach i boli cie to, ze ktos uzywa bota?

A te e-maile sa do jedngo konta?

93988298266825447943.png

Opublikowano

Jestes na forum o botach i boli cie to, ze ktos uzywa bota?

A te e-maile sa do jedngo konta?

Jak ktoś? To tak, ale jak ja, to nie :).

Do autora tematu: popełniłeś jeden bardzo ważny błąd... Nigdy nie loguj się więcej na modzie na konta, na którym masz coś cennego, główną postać itd. Bocić możesz jak się tylko da i ile się da, ale jeśli chcesz to robić to zrób oddzielnego clienta, oddzielne konto na oddzielnym e-mailu i sobie czituj :).

Opublikowano

już to widze aby Cię zbanowali .. , prędzej  HackShield tak jak pisał Evasion.

HS nie :) Bo na 4 postaciach śmigałem i zostały mi 2 bo 2 zbanowane :) Wiem ze to był GM i ręcznie banował :) ALE POWIEM WAM ZE ONI TERAZ GMAMI NIE SPRAWDZAJĄ BO WIEDZĄ ZE KAŻDY MA OPCJE "WYKRYWACZ GM" , CHODZĄ I SPRAWDZAJĄ NORMALNYMI POSTACIAMI :(

Opublikowano

HS nie :) Bo na 4 postaciach śmigałem i zostały mi 2 bo 2 zbanowane :) Wiem ze to był GM i ręcznie banował :) ALE POWIEM WAM ZE ONI TERAZ GMAMI NIE SPRAWDZAJĄ BO WIEDZĄ ZE KAŻDY MA OPCJE "WYKRYWACZ GM" , CHODZĄ I SPRAWDZAJĄ NORMALNYMI POSTACIAMI :(

Dokładnie :D. Ta opcja nie zawsze działa, ale chodzi o to, że z GM'a nie mogą do Ciebie pisać tak po prostu, wbijają na normalne konta i wtedy cie sprawdzają wypytując prawie, że o wszystko.

A tak na marginesie: jak nie chcecie dostać blokady czatu na 24H to nigdy nie używajcie słowa "allegro", nawet na PW xD.

Opublikowano

Kamermod blokuje logi?

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Uprzejmie informuję, że Twoje konto zostało zablokowane jako powiązane z innym kontem, na którym wykryto niedozwolone oprogramowanie.
Według logów systemowych konta znajdowały się pod kontrolą jednej osoby.

Czerpanie korzyści z konta łamiącego nasze zasady jest zabronione. Według mojej oceny zebranych materiałów podtrzymuję nałożoną blokadę na Twoje konto/konta.

Opublikowano

no to chyba wszystko jasne? Zbanowali przez powiązania, trochę bardziej uważaj następnym razem  B)

Opublikowano

Twoje konto ******** w Metin2 zostało właśnie odblokowane.
Powodem jest:

The ban time has been altered because the sentence has been changed.

Napisałem do nich i odbanowali mi, hehehehe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...