Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod piłki !

Nter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niechce mi sie grzebac w tych plikach ;/ moglby ktos zrobic gotowca ? Dam limit like ;x 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Akurat tego nie potrafię zrobić proponuje usun temat założ nowy nazwij "potrzebuje item proto/item list na metin2.pl do dropu piłek

napisz tam ze chcesz widziec poty i aktualne eq ktore nosisz na dropie + pilki i zeby syfu nie widzziec lub bynajmniej te itemy co cie interesuja + proponuje w innym folderze z gra bo z zmienionymi item proto sie nie nadaje :)

Opublikowano

Ten przycisk nie działa jak jest dużo śmieci bo się  buguje i nie daje rady "wybierać" między lotem zbiera czasami jak postać centralnie na tym "stoi"

Opublikowano

Eh no własnie :( Zrobił by ktoś gotowe item proto/item list  ? 

Napewno mi i innym osobą się przyda poleci limit like :) 

Opublikowano

Mam to ale tam trzeba wpisać ip i porty pla a ma ktoś je ? :( i Takie pytanko da sie handlowac zmiankami ze zlotych pilek i innymi takimi itemami z nich ? 

Opublikowano

Tylko w tym problem że ja tego szczerze nie umie i prosiłbym żeby ktoś zrobił gotowca :P Dam oczywiscie limit like nawet tygodniowy ;x

Opublikowano

Po co robić gotowca, kliknij na ta łapke wpisz w search 50098 lub PIłka daj ADD

na dole daj On, gotowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...