Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Fubu Ma Konto Na Mpcforum Zajrzyj

Gość KiecolPB

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jaro1279
Opublikowano

Prawdopodobnie te filmiki są robione przez dzieci 10-15 lat którzy zazdroszcą mu tego lvl;P.

Opublikowano
@up załosne to jest spamowanie

nie martwcie sie nie zostanie mi ;]

dawajcie - będe wdzięczny

Jezli kilka osob cie zkrytykowalo to sie z tym pogodz.. zalosne teksty i tyle^^

jak chcesz cos zrobic to nie wystarczy powyklinac, powyzywac i jestes Pr0^^

pomysl pierwo co piszesz a potem pisz

Kazdy moze na forum krytykowac a ty juz placzesz..

to ze jestes w tym slaby to zrozum!

; )

Gość KiecolPB
Opublikowano

Płacze? tylko mówię... Zero jesteś spamerem nie wypowiadaj się w temacie bo tylko posty nabijasz jak bym chciał bym miał większy lvl od niego jak część osób tutaj. Tylko po jaki huj wydawać tyle kasy na IS? po 2 on jest pozerem wielki 34latek a słucha JP nie którzy nastolatkowie są przeciw temu bo przecież to jest złe (choć sam tak nie uważam). Ty najpierw pomyśl co piszesz bo tylko posty nabijasz, słaby to ty jesteś bo w końcu jakis mod sie szczai ze w każdym temacie jesteś i ci wpierdoli bana :)

Mnie wkurwiają takie noobki:

- o rzal to nie FuBu rzal mi cie nałócz sie pisac

- iel ty masz lat? 10-12? FuBu jest bogiem jestes nikim pogudz sie z tym

- zal mi cie zlamasie bym cie dorwal w rl to bys porzalowal!!!!11111

Nie wiem co on dla was znaczy on jest płci męskiej więc kurwa mać czemu go tak kochacie mam rozumieć ze większość ludzi co ogląda jego filmiki są pedałami? Nie wiem czemu mówicie ze mu zazdroszczę, nie zazdroszczę bo nie mam czego to gra według mnie po 1 nie wiem jak nie którzy uważają a po 2 zazdrościcie mu wy co go bronicie. Myślicie ze sie z wami zakumpluje bo będziecie go bronić...

Zazdrościć mógłbym mu np. laski a nie rzeczy materialnych...

mam 15lat dokładnie 20lipca urodziny nie wstydzę się wieku co zal wam dupsko ściska ze jestem młody i zarywam fajne dupy a wy macie zmarszczki i musicie chodzić na studia albo pracować co nie którzy? a wgl co to ja jestem dzieckiem ze jestem o rok, 2 młodszy od kogoś? bo nie ma tu nikt na pewno z 40lat co może powiedzieć ze jestem dzieckiem a pro po jestem nastolatkiem ;]

FuBu ma wyjebane na hacki i jak dacie jakiegos z elitepvpers to i tak to ma w dupie FuBu ma w dupie to czy srasz czy sikasz. Dla niego liczy sie tylko on haha.

Pewna anegdota z jego psem tobim oo FuBu jak mi smutno :((

Zagłodził go bo grał i nie miał czasu dla niego.

pozdro dawajcie - ;)

Gość KiecolPB
Opublikowano

INFORMACJA:

Następna parodia będzie 2/3 Kwietnia ponieważ 2 Kwietnia mam nowy transfer (mam BC :/). Przygotowanie też zajmuje teraz będą prawdopodobnie 2 i będę je robił z kumplem keczupem :]

Więc docencie moje starania bo tylko 4 GB limitu mam a filmiki ważą po 50mb a to gdy się ma limit to jest dużo.

Pozdrawiam wasz FuBu :P

Opublikowano

Czlowkieku mowisz ze ja spamie?

widze tu 3 double posty dokladnie o NICZYM..

co 2 zdanie sie powtarasz mowiaz ze zazdroscimy fubu i ze ja spamie..

nie nudzi ci sie to juz?

Jakies 2 osoby uwazaja ze ta przerobia sa dobre a ty tu dalej

wyzywasz..

Jestem pewien ze mnie zwyzywasz na profilu jak to zrobiles wczesniej

albo pod tym postem bo uwazasz ze w tym poscie spamie..

Wiec pisz smialo posmiejemy sie..

@Edit

@UP

Hehehe, tak jak myslalem

chociaz sadzilem ze bardziej mnie zwyzywasz ze "spamie" itp.. ale ogolem niezla bajka..

a smoki i gargulce tez tam byly?

; )

Opublikowano

kurwa mać nie podoba sie nie oglądaj ty w każdym temacie spamujesz i mi tu sie nie wypowiadaj proste?

bo nie chce tu spamu to nie są duble posty tylko odświeżam i informuje kiedy będą nowe parodie nie wiem po co piszesz w każdym poście podnieca cie to? przecież każdy temat co widzisz to 1 post więcej dla ciebie

powiedziałem raz skoro wy mówicie ze mu zazdroszczę to chyba wy zazdrościcie mu i marzycie żeby być takim jak on dla tego go bronicie czytaj uważnie. nie wypowiadaj mi sie tu bo tego nie chce i to uszanuj

Opublikowano

@up jak kto woli ja do niczego nie zmuszam, fajny avek ;]

Opublikowano

@up ort jest specjalnie...

nie ma spamu normalna dyskusja...

może podacie jakieś nowe pomysły na parodie na PW bo chce nową zrobić :P

będą pozdrowionka dla autora najlepszego pomysłu ;]

Opublikowano

w nazwie postu napisałeś

[VM] Fubu Ma Konto Na Mpcforum Zajrzyj

a przecież to jest link to profilu na YT. Więc radzę poprawić.

bykomstop.gif
Opublikowano

@up nazwa żeby zachęcić do wchodzenia

jak masz takie sprawy pisać pisz PW nie będzie spamu :P

w czym robiłeś sygne? jakim programem bo nigdy sie nie bawiłem to sura czy szaman ten 1? bo nie moge rozpoznać :P

i kręciłeś np hyper cam2 a potem obrobiłeś czy tym programem do grafiki?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...